Showbartenders

SHOWBARTENDERS SHOW
Uniikki-lavashow jossa lasit, pullot ja jääpalat lentävät, moottorisaha laulaa ja viina palaa. Vauhdikasta menoa Cocktail ja Coyote Ugly-leffa henkeen.
Showbartenders Show ei paljon esittelyjä kaipaa, mutta todettakoon että Showta on uusittu ja se sisältää entistä enemmän huumoria taidokkailla tempuilla höystettynä !
Lavalla nähdään useita eri "henkilöhahmoja", ja tietenkin vauhdikasta jongleerausta. Showbaarityöskentelyn kolminkertaiset Suomenmestarit järjestävät tilaisuuteenne näyttävän ja hauskan lisän joka voidaan toteuttaa toiveidenne mukaan, hyödyntäen esim. tilaisuutenne teemaa tai vaikka pitää asiakkaillesi Cocktail- koulun.

KATSO VIDEO


SHOWBAR
Showbar on nimensä mukaisesti näyttävä Cocktailbaari jossa vieraita viihdytetään vauhdikkailla tempuilla herkullisten juomasekoitusten valmistuksen lomassa !
Juomalista suunnitellaan aina illan juomalistan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja autamme Teitä toteuttamaan vieraillenne unohtumattoman baari elämyksen !
Showbartenders on Suomenmestari SEKÄ perinteisissä Cocktailkilpailuissa ETTÄ Flairtendingissa joten takaamme laadun sekä Show- että Cocktailpuolella !

COCKTAIL -BAR
Cocktail-Bar paketti sisältää halutessasi kaiken oleellisen,
Ammattitaitoiset Baarimestarit jotka loihtivat suussa sulavia elämyksiä Cocktailien muodossa,
Baaritiskin tai tiskit, riippuen tilaisuuteesi koosta, työvälineet, jäät, alkoholittomat raaka-aineet jne. kaikki hoidetaan puolestanne !

COCKTAIL-KOULU
Cocktail-koulussa perehdytään Mixologian saloihin ammattilaisten opastuksella ! Perehdymme juomasekoitusten alkeisiin, kuinka juoma saadaan maistumaan toivotunlaiselta,
ei liian makealta, ei liian väkevältä, ei liian happamalta vaan juuri oikeassa suhteessa makoisalta !
Cocktailkoulussa jokainen pääsee halutessaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan mieleisensä
juoman ammattilaisten opastuksella, ammattilaisten työkaluilla.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai