Taikatulet


Taikatulet tulishow ja valoesitykset

Tulishow esityksissä Taikatulet yhdistää tanssia, jongleerausta ja taidokasta tulenkäyttöä!
Esitykset ovat 1-3 esiintyjän koreografioituja showkokonaisuuksia. Esityksiä voidaan toteuttaa ulko- ja sisätiloissa.
Tanssilliset tulishowt sopivat ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi festivaaleille, gaaloihin, yritystilaisuuksiin, virkistysiltoihin, polttareihin, pikkujouluihin tai yksityisiin juhliin.

Taikatulet on perustettu vuonna 2005 ja ryhmä on esiintynyt vuosien varrella Sirkus Finlandiassa, Linnanmäen Valokarnevaaleilla, Grand Casinolla, Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tilaisuudessa, muodostelmaluistelun MM-kilpailujen avajaisseremonian huipennuksena, Haminan kaupungin uudenvuodenjuhlassa ja monessa muussa!

Taikatulet: Sparks!
Sparks!-esityksessä ei kipinöissä säästellä.
Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet"-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet.
Kesto noin 10 minuuttia, kolme esiintyjää.

Trio Taika - Fever
Kuumia rytmejä, tulista tanssia ja taiturointia palavilla välineillä. Upeat koreografiat lumoavat katsojansa ja näyttävät, naiselliset asut tuovat säihkettä ja glamouria juhlaan.
Kesto noin 15 minuuttia, kolme esiintyjää.

Duo Taika - Mystique
Kaksi naista, tulitanssia ja jongleerausta koreografioituna kauniiksi ja hypnoottiseksi kokonaisuudeksi. Soljuva musiikki luo mystisen tunnelman, joka vangitsee katsojat.
Kesto 15 minuuttia, kaksi esiintyjää.

Valoshow Luminis
Luminis on värikästä fantasiamaailmaa henkivä tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva tanssi- ja jongleerausesitys.
Esityksessä käytetään näyttäviä silkkiviuhkoja, sekä kirkkaan värikkäitä LED-va­lo­jonglee­raus­vä­li­nei­tä ja LED-hulavanteita. Kaunista tanssia ja siroa liikettä täydentää elektroninen musiikki, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä vauhdikkaat ja mukaansatempaavat rytmit. Esitys sisältää neljä koreografiaa.
Kesto noin 15 min, kaksi esiintyjää.
Voidaan tehdä myös lyhyempiä versioita tarpeen mukaan.

Esitykset ovat huolella valmistetut ja turvallisuustekijät huomioon ottaen.
Näyttävä show esiintymistila huomioiden voidaan luoda myös ilman tulta, jolloin käytössä on näyttävät viuhkat ja UV-valot.

Vauhtia ja jänitystä sekä visuaalista kauneutta joka saa katsojat hurmokseen…!

Esitysten tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x 12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.

Palvelut

Avainsanat

  • Tulishow
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai