Halavatun Papat

  Halatun Pappojen tarina käynnistyi vuonna 1996 kun kerhon kunniajäsen MTV3:n Pöllölaakson aarre -ohjelmaa juontanut Pertti Salovaara
  soitti Pete Kauppiselle ja kysyi onko mopokerholla jotain uutta? Esimerkiksi bändiä? Tottakai on bändiä, Kauppinen vastasi pokkana ja Salovaara toivotti tervetulleeksi televisio-ohjelmaan. Kauppinen alkoi siltä istumalta soitella jätkiä läpi että pitäisi perustaa bändi ja tehdä kaiken päälle laulu. Kahden viikon päästä he esittivät televisiossa ainoan kappaleensa "Tanko T-mollissa".

  Ohjelman jälkeen oltiin palaamassa kotiin varmana siitä että nyt tuli mokattua pahasti kun Varkauden kohdalla soi puhelin. Yleisradiosta soitettiin ja sanottiin että teilläpä on hauska bändi, tulisitteko soittamaan Ylen juhliin? Kysyttiin, että montako biisiä tarvitaan - meillähän oli vain yksi. Neljä kuulemma riitti joten homma lyötiin lukkoon.
  Nyt on ohjelmistossa jo biisejä vaikka muille jakaa, levyjä on tehty useita ja erilaisia ohjelmakokoonpanoja löytyy:

  Halavatun Papat duo
  Papoista koottu kaksimiehinen orkesteri (Mopo ja Kitara) esittää savolaista Huumor mussiikkia intaraktiivisen shown kera. (Käy nii pienii kuin suuriinkii pippaloihin)



  Halavatun papat band
  Nelimiehinen Pappa-bändi esittää savolaista huumormussiikkia ja baelumeeninkiä isomalleki poppoolle.
  Rockwill keskittyy 70-luvun tunnelmiin a la Hurriganes ja Dr. Feelgood.
  Uuvenkarheilla (vm. 1972) Mercedes-Benz kuorma-aatoilla myö tuuvaan mopetit ja tuotteemme melekeen minne haluatta.




  1. PAPPAMOPO SAFARI

  Aloitus- eli lämmittelykirroksina toimivat hitaastiajo ja ämpäreiden pujottelu- taitoajokilpailu, joka on jokaiselle motoristille haastellista ja hyödyllistä. Tästä pisteiden mukaan suoritetaan lajittelu seuraavaan vaativampaan kisaan, joka on F1- kilpailu. F1:ssä mopopt on maalattu ao. tallien McLaren, Sauber jne. tallitunnuksin ja värein.
  Kisassa kerrallaan kiertää 4 kuskia. Eli kisoja on useampia peräkkäin. Kaikilla osallistujilla on alusta lähtien asianmukaiset haalarit, oranssit tai sinioranssit, sekä kypärät ja kintaat. Kisanumerot on kuskeilla päällä kisaselostajan työn helpottamiseksi, numerolaput tyyliä 60- luvulla hiihtokilpailuissa, mutta nehän toimii!
  Tiimissä on 3-4 miestä huolehtimassa ajajista. Kaikki varusteet tulevat mukana, vain omat jalkineet olisi suotavaa olla itseltä.Selostaja vetäisee huumormielellä tapahtumaa aidolla savonmurteella ja aenteella.

  2. HALAVATUN HÄRDELLI
  Parillinen määrä joukkueita kilipailoo pisteistä - tietenkin savolaisella kannustuksella höystettynä - mm. seuraavissa extreme-lajeissa: hittaasti ajo mopolla, polokumopo pujottelu, muksumopo vormula, kolomen potkun kickbike, mopetin lassotus tahikka pensattomalla mopolla aju. Varusteena kypärä, hualarit, papan retkieväs. Diplomi suoritetusta tapahtumasta toimitetaan jälkikäteen.

  3. LÄNKKÄRIKISAT
  Country- ja maalaishenkinen tapahtuma parilliselle määrälle joukkueita, joissa lajeina mm. kaksintaistelu, mopon lassotus, hevosen kengitys, rodeohyppy plus muuta savolaesta solokkua.
  Kisan kesto on ryhmästä koosta riippuen 1-3 tuntia
  **********************************************************************

  Arvosa Pikkujooluva suunnitteleva Immeenen!
  Nyt oes Halavatun Papoilla tarjolla Pikkujoolu-meeninkiä isompiin ja pienempiin tarpeisiin. Katohan piälle!

  Joolu-Pläjjäys 1
  Halavatun Papat Duo Shou, joolusilla kilipaeluilla ja muutennii sen henkisesti.
  Kesto noin 1h. Tarvittaessa tähän pläjjäyseen suahaa myös joolupukki, joka jakkaa paketit kaekille, jotka on vähännii olleet tuhmina.

  Joolu-Pläjjäys 2
  Trupatuuri alakuilltaan, Duo Shou kuten 1:ssä ja Joolupukki tulloo sitten vaekkee pyyvettäskää.

  Joolu-Pläjjäys 3
  Trupaduuri alakuiltaan (suomipoppia ja kevyttä syöntimussiikkia), Halavatun Papat Duo Shou, joolupukki ja lopuks: Palavotut Hapot (tanssimussiikkia) tai Hämyt (melodinen suomipoppi) tai Doctor Betters (Rockabilly) tai Rockwill (Hurriganes/Dr Feelgood). Kesto melekeen koko ilta.

  No. Mittee ennee mietit? Rimpautappa tahikka laeta sähköpostija Ohjelmanaisille, pyyvä tarjoos ja sitten voettii heettee huoles ohjelman suhteen, tiältä pessöö!
  TARJOOS, josta ee voe kieltäätyvä!

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai