Kim Wist

Monipuolinen esiintyjä, taikuri-trubaduuri-humoristi Kim Wist on esiintynyt mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa ammattilaisena ympäri Suomea jo vuosia. Hänen vahvuutensa on kokemus, monta erilaista taika-ohjelmaa sekä kyky esiintyä sujuvasti kolmella kielellä; Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Kaikki tilaisuudet lastenjuhlista suuriin yritystapahtumiin ovat tulleet hänelle tutuiksi. Kim on tehnyt yhteistyötä suomen suurimpien yritysten kanssa, sekä toisaalta esiintynyt myös aivan tavallisilla kotikutsuilla.

Harjannostajaisissa Kim on yliveto, sillä myös musisointi onnistuu tältä viihteen moniammattilaiselta.

Jokainen tilaisuus tarvitsee omanlaisensa ohjelman ja siksi Kim on kehittänyt monta erilaista ohjelmaa; koko perheen taikashow, lasten taikashow, taikuutta yrityksille sekä sokerina pohjalle, close- up eli lähitaikuus.

Näistä on helppo valita juuri oman tilaisuutesi tai tarpeesi mukaan oikeanlainen ohjelma. Joskus on tärkeätä myös räätälöidä esitys jonkin tietyn teeman mukaan. Tämä on aina haastavaa ja näissä asioissa Kim pyrkii olemaan mottonsa veroinen: taikuutta kaikille ja kaikkialla.

Vinkki yrityksille

Kim Wist tekee paljon töitä yrityksille jotka järjestävät esim. asiakastilaisuuksia joissa tunnelma on muodollinen mutta kaipaa silti drinkkien ja syömisten lomassa jotain mistä asiakkaat voisivat muistaa juuri tämän firman ja tämän tilaisuuden.

Yleensä Kim tarjoaa näissä tapauksissa close up ohjelman ratkaisuksi, koska se saa poikkeuksetta kiitosta niin tilaajalta kuin asiakkailta.

Close up toimii jäänmurtajana: se poistaa hetkessä jäykän tunnelman ja antaa vieraille puheenaihetta. Close up ohjelma voi odottaa sillä aikaa kun tärkeä ilmoitus tai puhe pidetään. Close up saa kaikki hyvälle tuulelle ja näin asiakkaille jää hyvä mielikuva juuri tästä firmasta.

Erilaisilla messuilla Kim tuo firman tuotteen mukaan esityksiinsä. Hän tekee joko tuotteella jonkun tempun (mikäli se on mahdollista) tai liittää jo olemassa oleviin temppuihinsa uuden tarinan joka luo positiivisen kuvan firman tuotteesta.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai