Simodeus

Simodeuksen ohjelmistoon kuuluvat erittäin monipuoliset teemaillat jolloin hän myös pukeutuu teeman vaativalla tavalla: Suomalainen ilta, Italialainen ilta, Ranskalainen ilta, Ilta Välimerelle, Ilta Caribialla, Coutry-ilta, Elvis-ilta, Johnny Cash-ilta, 50-, 60-, 70- ja 80-lukujen illat, Juice-ilta, Kirka-ilta, Leevi & the Leavings-ilta (uutuus), Finnhits-ilta, Suomirock-ilta, Biletys-ilta, Tanssimusiikki-ilta, Toivelauluilta, Simo Sinatra-ilta (uutuus), Andrea Bocelli-ilta (pianisti Janne Palmiolan kanssa), taustamusiikki-ilta sekä suomalaisia kansanlauluja. Simodeus hallitsee myös tilaisuuden juonnot -sekä suomeksi että englanniksi. Hän kertoilen vitsejä ja viihdyttää yleisöä jutuillaan ja hyvällä musiikilla.

Laulunäyte italialaiseen iltaan.

Alvin McHover on Wiski-specialisti ja kertoilee hauskaan ja mieleenjäävään tapaansa Skotlannista ja sen wiskeistä maistelun lomassa.

Gunnar Khickel taas on erikoistunut isojen poikien lauluihin. Tutuista lauluista olemme vääntäneet omia versioita mm: Tahdon olla itselleni hellä ja Mä hoitelen Tomppaa jne. Vain hyvän huumorin omaavalle porukalle!!!

Oktober Fest -ilta Horst Baijerilaisen seurassa.

Oktober fest on juomisen, hauskanpidon ja juomalaulujen juhlaa. Joku saattaa tosin syödäkin, eikä sen suhteen kannattaa olla tarkkana, nyt ei kaloreita lasketa. Eikä Oktober festiä tarvitse viettää vain lokakuussa, vaan ihan milloin siltä tuntuu. Se on aika paikallaan!!! Ein Prosit!

Tiedossa laulua,tanssia, kilpailuja,leikkejä ja vitsejä. Oktober Fest-ilta kestää 2 x 45 min.
Horst Baijerilainen toimii juontajana,illan vetäjänä ja muusikkona, sekä pukeutuu nahkahousuihin, baijerin vyöhön ja tirolilaishattuun!

Juontaja Simo M. Korkia-Aho on supliikki mies tilaisuuteesi. Paitsi, että juttu ja juonnot luistavat, niin luistavat myös laulaminen, tuote-esittelyt, haastattelut ja ohjelmien sekä esitysten vetäminen, siitä takeena laulunopettajankoulutus sekä yli 3 000 tehtyä esiintymistä viimeisen 16 vuoden aikana. Ei ihan joka poika vedä tuota keikkamäärää.

Tilaisuuden aikana rooli voi vaihtua juontajasta lasten leikittäjään (Simosaurus, Kapteeni Kaskelotti), Elvikseen, October fest mieheen tai vaikkapa italialaiseen tenoriin. Sano sinä mitä haluat tilaisuuteesi ja me teemme sen! Katso lisätiedot täältä: https://www.ohjelmanaiset.fi/artistit/kapteeni-kaskelotti-simosaurus/

Esiintymisiä on takana jo niin monenlaisia, että kohta olisi varmaan helpompi sanoa mitä ei ole tullut tehtyä... näitä nyt ainakin ja useita: häitä, synttäreitä, yritystilaisuuksia, ravintolakeikkaa, Oktoberfestejä, rautakaupan avajaiset, oopperaa, yritystilaisuuksia, operettejä, lasten tilaisuuksia, radiomainoksia, naisten iltoja, markkinaisäntä, musikaaleja, autoliikkeen avajaiset, hautajaisia, laiva esiintymisiä, näytelmiä, TV-mainoksia, pubeja ja clubeja...

Erittäin sujuvalla englannin kielellä onnistuvat myös kansainvälisten tapahtumien juonnot ja ruotsikin taittuu kohtuullisen riittävästi. Myös kaikki ohjelmat voidaan vetää englanniksi!

Ja oma äänentoisto, langattomilla mikrofoneilla, kulkee aina mukana!!!

Puku on pukeutumiskoodi. Tilaisuuden kesto määritellään erikseen tilaisuuden mukaan.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Italia Italia
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock
  • Tanssiorkesteri
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Etno- Lattari
  • Blues- Gospel- Kantri

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai