Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on pohjoismaiden eniten streemattu lasten bändi! Yli 120 miljoonaa Youtube katselukertoja tekee bändistä ja hahmosta valtavan suosittu.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu - bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tumppi ja Macke.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. On poppia, reggaeta, viisuja, rokkia, countrya ja spagettiwesterniä. Aarne Alligaattori esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa sekä toimii levyn tuottajana.

Yhtye säveltää kappaleensa itse ja Kana on auttanut tekstien kanssa. Sanotaan että bändi soittaa viidakkomaista lastenpoppia mutta käytännössä kappaleet edustavat eri musiikkityylejä.
Näin musiikki pysyy kiinnostavana ja monipuolisena. Ensimmäinen levy julkaistiin 2003. Orkesteri on tähän saakka julkaissut 2 suomenkielista (Universal) ja 5 ruotsinkielistä (Marcurius) levyä + DVD ja satukirja "keikka Suomenlinassa".

Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, oita kutsutaan myös konga-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu - hurjaa, mutta ei kuitenkaan liian hurjaa!
Viidakkorumpu esiintyy 3 tai 6 hengen kokoonpanossa paikasta ja tapahtuman luonteesta riippuen. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu esiintyy myös ruotsiksi.

Kielet

  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai