Markku Purho

Taiturimainen taikuri, ja hulvattoman heittäytymisen mestari.
Markku Purho kuuluu suomalaisten ammattitaikureitten harvalukuiseen eliittiin.
Markku on kiertänyt ahkerasti maata ammattimaisena viihdyttäjänä ja kehitellyt koko ajan uusia temppuja ja hulvattomia hahmoja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Kiistatta Markku Purho kuuluu alansa huippuihin kotimaassa, myös ulkomaiset kollegat arvostavat häntä taikuruuden ja huumorin mestarina.
Taikapiiri ry:n puheenjohtajana ja Esiintyvät Taitelijat ry:n sihteerinä hän on vuosien aikana nauttinut ammattitovereidensa jakamatonta luottamusta. Useana vuonna hän on kuulunut myös Taikureiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen arvostelutuomaristoon.
Markku Purho erottuu ammattitovereistaan ja perinteisistä taikureista uskalluksensa ja muuntautumiskykynsä vuoksi. Hän osaa heittäytyä tilanteeseen täysillä ja löytää asiasta kuin asiasta sen koomisen puolen. Yleisö rakastaa paitsi hänen uskomattomia temppujaan myös kulloiseenkin tilanteeseen pureutuvaa huumoria. Hän piilottaa naurupommeja, jotka herättävät kyynisimmänkin katsoja ja kuulijan. Joskus jutut ovat rohkeitakin, mutta vain silloin, kun yleisö on aikuinen ja oikea.
Magiikka ja kutkuttava huumori yhdistyvät hänen monissa hahmoissaan jännittäväksi paketiksi, joka on saanut paljon arvostusta myös alan kilpailuissa: Markku Purho on voittanut mm. Vitsinkerronan Suomen kaksi kertaa.
Esiintyvät Taiteilijat ry valitsi hänen Vuoden Viihdetaiteilijaksi 1999 ja Suomen Taikapiiri ry Vuoden Taikuriksi 2000.

Markku Purhon luomia muita esiintyviä hahmoja:

Laitapuolen Kulkija
Jokaiseen suomalaiseen säätyyn ja ikään katsomatta kolahtava Laitapuolen Kulkijan toilaukset. Elämää nähnyt ja kokenut kulkurihahmo, joka osaa tehdä uskomattomia temppuja. Rohkeita juttuja hyvällä maulla ja kokemuksella heittävä Laitapuolen Kulkija saa hyvälle tuulelle vaikka Valtionvarainministeriön virkamiehen.

Tane
Markun lankomies Tane on nykyisin Markun päätoiminen roudari ja autonkuljettaja. Tane saa virrat kytkettyä useimmiten itseensä, joskus jopa vahvistimeenkin. Verraton vartti hauskojen tapahtumien ja hyvän tarinan parissa

Joulupukki
Joulupukki ei ole lahjaton ja tottakai hän osaa myös ihmeitä!

Close-up – taikuutta
Alas esiintymislavalta lähelle ihmistä. Ravintolan pöydässä, tavaratalon ihmisvilinässä, pikkujouluissa, talousseminaareissa – missä tahansa tilaisuudessa. Kolmelle tai neljälle ihmiselle kerrallaan, ja sitten uudelle vaikka koko illan niin, että kaikki näkevät ja kokevat.

Mestaritaikuri Markku Purho
Taikuri, jolla juttu luistaa ja kädet käyvät. Sokeriksi pohjalle yli ymmärryksen käyvät illuusiot. Ohjelmisto sovitaan tiilaajan kanssa tilaisuuteen sopivaksi

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai