Pentti Hietanen & Heini Kivimäki-Hietanen

Laulaja (tenori) Pentti Hietanen on tullut suurelle yleisölle tutuksi oopperoista, konserteista ja musikaaleista, joista mm. Les Miserablesin Jean Valjeanina sekä West Side Storyn Tonyna.
Pentti Hietanen onkin poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissä klubeissa; häneltä luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat oopperaroolit, kirkolliset teokset, operetti- ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikkikin.
Sankaritenoriksikin lehdistön ristimä Hietanen valloittaa sydämiä kaikilla rintamilla; televisiossa, konserteissa, radioissa ja lehdissä.

Heini Kivimäki - Hietanen on monipuolinen musiikillinen lahjakkuus, joka on yhtä hyvin omassa elementissään niin klassista- kuin viihde- ja jopa rockmusiikkia esittäessään.
Heinin taidot eivät rajoitu musiikkiasioissakaan pelkästään esiintymiseen laulajana. Hän on myös taitava säestäjä ja korrepetiittori. Hänen rikas mielikuvituksensa on usein käytössä ideoitaessa ja käsikirjoitettaessa mm. yhteisesiintymisiä Pentti Hietasen kanssa.
Heini Kivimäki - Hietanen on opiskellut laulunopettajaksi Tampereen konservatoriossa, josta hän valmistui vuonna 1985. Hän on tämän jälkeen suorittanut lukuisia yksityisiä opintoja eri opettajien johdolla. Laulunopettajana Heini toimi Tampereen konservatoriossa vuosina 1986 - 1997.

Hietasten laulava perhe Kirkkokonserttiohjelma on kulkenut nimellä "Perheen Joulu" Pentti Hietanen, Heini Kivimäki-Hietanen, Rosa ja Iina Hietanen

Pentti Hietanen perheineen laulaa nostalgisia ja tuttuja joulun suosikkeja. Perheen joulu -teemalla kulkevassa konsertissa esiintyvät Pentin lisäksi Heini Hietanen sekä lapset Iina ja Roosa.

Yhteisnumeroita on mm. Maa on niin kaunis levyltään tutut Adamin Oi Jouluyö, Sanctus ja Talven rauhaa. Iina ja Roosa laulavat yhdessä Gatsinin Ave Marian. Konsertissa kuullaan myös Petri Laaksosen Täällä Pohjantähden alla. Hieno hetki on äidin ja tyttärien yhdessä tulkitsema Gabriellas sång elokuvasta Så som i himmelen.

Tyttärien Roosan ja Iinan esiintymisessä kuuluu ja näkyy, että he ovat esiintyneet pienestä asti. Iina on opiskellut Tampereen konservatoriossaja Lahden Musiikki- ja Draamainstituutissa. Roosa Tampereen konservatoriossa ja Ilmaisutaidon lukiossa ja on jo nyt taitava niin elokuvamusiikin kuin italialaisten laulujenkin tulkki. Lämminhenkinen joulukonsertti joka on saanut todella hyvän vastaanoton. Iina ja Roosa osallistuivat menestyksekkäästi Voice of Finlandissa 2016.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Klassinen musiikki
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai