Jussi & The Boys/ Jussi Raittinen

  Pojat asialla jo 50 vuotta!

  Maamme pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut rockyhtye The Boys täytti v. 2014 huhtikuussa 50 vuotta,luvulta tutulla nimellä Jussi & The Boys. Tähän sen pitkäikäisimpään miehistöön kuuluvat Jussi Raittinen (laulu & basso) Eero Lupari (kitara & laulu) Jari Metsberg (kitara & laulu) ja Rudy Ryynänen (rummut & laulu).
  Hatunnoston arvoinen saavutus viihdemaailman tuulisessa ilmastossa.


  Jussi Raittinenluvun alkupuolella hän tekikin melkoisen määrän levytyksiä sekä yksinään että Boys'ien kanssa. Tuolle ajanjaksolle ajoittunut rock'n roll revival tuotti Jussin suurimmat menestykset, vuoden 1974 Syksyn sävelen voiton "Metsämökin tontulla" ja kaksi kultalevyä albumeista "Mä tahdon rokata" ja "Pojat asialla" Jussi on kunnostautunut myös sanoittajana. Hänen tekstejään ovat levyttäneet monet eturivin artistit ja bändit mm. Agents, Carola, Danny, Kirka, Muska, Seija Simola, Topi Sorsakoski, Reijo Taipale, Kari Tapio ja Topmost. Jussi keikkailee yksin tai orkesterinsa The Boysien kanssa.


  Lastenohjelmaa
  Kun Jussi & The Boys-yhtye voitti Syksyn Sävel-kilpailun vuonna -74 ystävänsä K.W. Blomqvistin hullunhauskalla rock and roll-kappaleella Metsämökin tonttu, ruvettiin heitä ja myös erityisesti Jussi Raittista erikseen kysymään esiintyjiksi erilaisiin lastenkonsertteihin ja muihin tilaisuuksiin. M.A. Numminen huomasi Jussin piilevät lastenesiintyjän kyvyt, ja tuotti mm. miehen ensimmäisen lastenlevyn Jussi, Kieku ja Kaiku vuonna -79, sekä käsikirjoitti tv-näytelmän Jussi lastenvahtina. Niinpä Jussi saavutti nopeasti vankan aseman ammattimaisten lastenesiintyjiemme tuolloin vielä varsin harvalukuisessa kaartissa.

  Jussi on tehnyt kolme kokonaan omaa lastenlevyä, ja hänen lauluaan kuullaan noin parillakymmenellä muullakin lastenlaululevyllä.

  Jussi Raittinen esiintyy kaikenlaisissa lapsille ja lastenmielisille tarkoitetuissa tilaisuuksissa päiväkodeista suuriin konsertteihin, joihin voidaan myös ottaa The Boys-yhtye kokonaisuudessaan mukaan. Alakouluilla esitetään rockhenkistä lastenmusiikkia ja yläkouluille/lukioille pidetään rockmusiikin historian oppitunteja. Jussi on myös varsin kysytty esiintyjä tavaratalojen ja kauppakeskusten lasten viikoilla tai teemapäivillä, ja aina loppuvuodesta löytyy hänellä vientiä laulavana Joulupukkina aina ulkomaita myöten.


  Yhtye on kysytty esiintyjä yritysjuhlissa, joihin ohjelma voidaan laatia vaikkapa 50- 60-luvun henkeen tai vaikka kantriteemalla. Bändi on myös tanssikansan mieleen, jiveä ja twistiä vääntävien sankka joukko kertoo siitä, kun bändi esiintyy.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai