Anitta Ahonen

Anitta Iso A Ahonen on Suomen rääväsuisin koomikko. Puumanaisen ketterä ja raadollisenkin rehellinen Anitta on Juupajoen lahja Suomen kansalle, oman elämänsä anarkistiorvokki, kukkii siellä missä haluaa. Iso A on hervottoman hauska ja häpeämättömän ronski. Naisen iästähän ei yleensä saisi puhua, mutta Anitta puhuu. Keski-ikä on tuonut Anittan esitykseen sitä tiettyä charmia mitä lavoille on kaivattu. Pääsemme vihdoinkin näkemään suoraan sisälle keski-ikäisen naisen elämää ja keskelle sen iloja ja suruja. Yli 2000 keikan kokemuksella itseironia ja sarkasmi kukkii, ja mikään aihe ei ole liian tabu Anittan käsittelyssä. K-18.

Tarjolla myös etänä, virtuaalisesti teamsissa, zoomissa, striimattuna ja vaikka ikkunan takaa. Iso A kostuttaa kuivankin seminaarin, kokouksen, pikkujoulun, yritystilaisuuden tai tyhypäivän. Tammelan Rivo-Riittanakin tunnettu stand-upin rokkitähti vetää nauruhermoja räjäyttävät showt, yksityiskeikat, seminaaripuheet ja roastit, joissa herkempien kannattaa pitää penkistä kiinni. Iso A sopii arkeen ja juhlaan. Yli 2200 keikkaa takana.

Tilauksesta Anitta täsmäkirjoittaa tapahtumiin vaikkapa oman stand up-osion ja tällä suorasanaisella naisella pysyy mikki kädessä myös juontotehtävien osalta.

Harjannostajaisissa Anitta esiintyy hanuristin kanssa tilanteeseen sopivan huumorin kera.

Normaalien stand up settien lisäksi Anittalla on oma erillinen sooloesitys - vaikkapa teatteriesitykseksi.

Saa fANITTAA - ISO A kaikilla mausteilla, kesto n.60 min.

Anitta Ahonen, Iso A tulee ja valtaa lavan stand-upille. Iso A julistaa yhden naisen sodan näkymättömyyttä, vakavuutta, ilottomuutta ja huumorintajuttomuutta vastaan.
On tultu siihen pisteeseen, että Ison A:n on aika puhua suunsa puhtaaksi ja nostaa kissa pöydälle.
Soolosta sanottua:
1."Tätä sooloa emme todellakaan osanneet odottaa"
2."Hauskinta, mitä Juupajoelta on tullut Kauko Helovirran jälkeen"
3."Luulin, että kyseessä on Ari Koivunen, mutta petyin".

Kommentteja:
Olin katsomassa Saa fAnitta esitystä ja alan nyt pikkuhiljaa toipua. Aivan loistava, kerta kaikkiaan. Kuulin, että jatkoa on tulossa, hyvä, tulen paikalle. Ja itse asiassa tämän otan uusiksi, olen kuin teletappi, uudestaan, uudestaan!
Herttileiri ett ol mainio esitys

Hauskaa ol ja entuurestaan en tiennyt että Ahonen on niin hyvä laulaan.
Nimimerkki: Elämä pidos
Mahtavaa ja upeeta!

Ihan paras, en muista milloin olisin nauranut niin paljon! Anitta Ahosen esitys oli yhtä tykitystä! Katsojalle ei juuri lepohetkiä suotu. Taidanpa tulla katsomaan toisenkin kerran - ja otan siskon mukaan!
Saa fAnittaa - nauroin että meinasin ratketa!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai