Impronautit

IMPRONAUTIT vuorovaikutteinen VIRTUAALI-IMPROHETKI
Vuosijuhlatunnelmissa zoomissa…tai koulutuksen/seminaarin/kick-offin summaajana… tai tyhy-päivänä…
Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät zoomissa osallistujien ehdotuksista räätälöityjä improvisoituja tarinoita, mittatilauslauluja sekä improkohtauksia.
Impronautit duo sekoittaa tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin, luvassa vuorovaikutuksellista iloa ja vipinää. Tilaaja voi antaa etukäteen muutamia teemoja, toiveita ja inside-vitsejä, joita huomioidaan esityksessä.
Kaikki pääsevät mukaan ehdottelemaan aiheita chatissa (tai kuvassakin), liikkumaan ja laulamaan

Vapauta voimavarat ravistelemalla ajattelumallejasi

Navigoidessaan turbulentissa maailmassa tarvitsee näkemystä erilaisista näkökulmista ja toinen toistaan kummallisemmista ihmisistä. Oma pääkoppa käy kuumana, kun yrittää ymmärtää sekä toisen että oman mielen kotkotuksia ja solmuja.

Tule ehdottamaan työtilanteita ja tunnetiloja. Näe, miten improten erilaiset ajattelumallit törmäilevät, linkkiytyvät, kipinöivät ja synnyttävät uutta.
1,15 min virtuaaliohjelma

-30 min alustus kehityspsykologiaan pohjautuvista ajattelumalleista, Niina Andersin, valmentaja
-30 min osallistava improesitys esimerkkityypitykset työelämän tilanteisiin istutettuina, Impronautit
-15 min yhteenvetoa ajattelumalleista improesityksen pohjalta, Niina Andersin, valmentaja

ESITTELYT

Niina Andersin
Johdon ja työyhteisön valmentaja, coach
Aikuisen oppimisen, mielen ja tunteiden sekä busineksen syväsukeltaja
Kehityksen ulottuvuudet – analyysityökalun ajattelumallityypittelyt, DI psykologi Anssi Balk, Metataitoklinikka

ESIINTYJIÄ IMPRONAUTIT-RYHMÄSTÄ (DUO:)

Johanna Viksten on musiikkivalmentaja (musiikkialan tiimivalmennuskoulutus, AmO), juontaja, ääninäyttelijä, laulaja-lauluntekijä, lauluja esittävät myös muut: (Katri Ylander, Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Emilianne, Suvi Teräsniska, Yölintu, Anne Mattila, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt jne). Johanna on toiminut kansanedustajien laulattajana sekä kulttuurituottajana (AMK).

Miska Kajanus on näyttelijä, koomikko, muusikko, elokuvaohjaaja. Miska on Moderni perhe -sarjassakin vilahtanut Amerikassa asuvat moniosaaja. Rooleja mm. Siskonpeti, 21 tapaa pilata avioliitto. Miskalla on takana improkilometrejä jo parilta kymmeneltä vuodelta, näyttelijän koulutus (University of Florida / Bachelor of Fine Arts in Theater Performance, 2005)

Jussi Ollila (kitara, laulu), Jussi on ammattinäyttelijä, freelanserina parikymmentä vuotta, hän on mahtava improilija - ja tarkemmin katsoessa muistuttaa Pikku Kakkosen Maltin ja Valtin Valttia... Teatterirooleja, yritystilaisuuksia sekä vuorovaikutuskoulutusta tehnyt Jussi on myös kitaristi sekä laulaja-lauluntekijä.
Hanna Kinnunen on laulaja sekä näyttelijä (mm. Salatut elämät -menneisyydellä) sekä valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hän taitaa niin improvisaatioteatterin että on upea lauluntekijä. Kinnunen on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa 2004–2014 ja Yle Puheessa 2014 alkaen. Hän on toiminut Radio Aallon juontajana, nyt työllistää Aito iskelmä -kanava ja Salatut elämät -paluu. Hanna on myös kunnanvaltuutettu sekä kirjailija.)

MUUTA HUOMIOITAVAA:
* Zoomin taustakuvana voidaan käyttää yrityksen antamia kuvia toimitiloista tai logoa tms
* Ohjelma on tarkoitettu vain asiakkaan omaan käyttöön, ei tallenteeksi ja julkaistavaksi netissä.

VAIHTOEHTONA MYÖS:

Virtuaalinen hetki hauskaa - PIKKUJOULUBUUGI
Pikkujoulutunnelmaa hilpeän boogie-biisin tahdissa – koko porukka mukaan pääsee tanssimaan toimitiloissa, juhlapaikassa tai etätyöoloissa.

TAI

LIVENÄ: YRITYSTAPAHTUMIIN... KICK OFF -TILAISUUKSIIN...TYHY-PÄIVIIN...JUHLIIN... SEMINAARIEN SUMMAAJAKSI…FESTAREILLE...MESSUILLE...GAALAAN...METSÄÄN...PIHALLE…

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on takana runsaasti tv-sarjoja ja tuotantoja teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa. Esiintyjiä 2-6 - aina tilaisuuteen sopivasti!

Impronauteista löytyy vahvaa laulu- ja musiikkipedagogista osaamista, musiikkiteatteriammattitaitoa ja upeaa muusikkoutta. Teemat esim. 20-40 -luku, 50-60 -luku, 70-80 -luku, merellisyys, häät, agentti-ilta, Italia, myös tilaajan oman väen shown toteuttaminen onnistuu.

Jos haluat tilaisuudeltasi lähinnä rentoa yhdessäoloa, hyvän seuran ja ruoan nautiskelun lisäksi voi impronautiskella IMPRONAUTIT-ryhmän ohjelmasta!
Impronautit voivat esittää vaikkapa lauluja viinistä, viinien valmistusmaasta, ruoasta, seurueen naisten kauneudesta, eläkkeelle jäävän kollegan kalastusharrastuksesta – tunnelmallisia ja hilpeitä ohjelmanumeroita esim. ruokalajien väliin asiakkaiden ehdotuksista.
Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset Impronautit tekevät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen mittatilausmusiikkia, luovat lauluautomaatin.
Väki saa ehdotella omaan yritykseen liittyviä aiheita tai heittäytyä aiheissaan ihan vapaalle. Impronauteista yksi tai kaksi voi toimia koko illan seremoniamestarina, varmistamassa, että kaikki sujuu, vetämässä asiakkaan niin toivoessa myös pieniä vuorovaikutuksellisia ryhmätehtäviä.
Impronautit ovat teatterin sekä musiikin ammattilaisia. Koulutusta on kertynyt mm. Sibelius-Akatemiasta, Teak- sekä Metropolia-opinahjoista. He toimivat teattereissa, Kaupunginteatterin sekä Peacockin musikaaleissa, tv-töissä, laulujen tekijöinä Suomen ykkösartisteille, teatteri-ilmaisun- sekä musiikinopettajina.

YLLÄTYSVIERAAT
Näyttelijät aiheuttavat hauskaa hämmennystä ja yllätysohjelmanumeroita pitkin juhlailtaa, kuljettavat seminaari- tai yritystilaisuuden teemaa esiintyessään Hahmoja: * yli-innokas juontaja * puheen pitäjä * entinen työntekijä * valetarjoilija * remonttimies * kokkina taikuri * lähettipoika, joka paljastuu beatboxaajaksi * muita rooleja, mitä vain Iltaan säpinää ja yllätyksiä aiheuttaneet vieraat paljastuvat viimein näyttelijöiksi; lopussa n. 20 min. musiikillinen ohjelmanumero.
Väki voi nauttia kyllä musiikista ihan tuoleissansakin mukavasti ilman kirjoitteluja tai haastateltavaksi pääsemistä. Ketään ei pakoteta laulantaan mukaan, mutta toki usein ihmiset innostuvat mukaankin. Esiintyjämme ovat improvisaation, musiikin, stand up -komiikan sekä teatterin ammattilaisia ja kaikki ovat erikoistuneet vuorovaikutukselliseen tekemiseen - luvassa on iloa ja vipinää!

VALETARJOILIJAT:
Ohjelmanumero voidaan virittää alkuun VALETARJOILIJOILLA.
Esitys voi olla (tilaajaa lukuunottamatta) asiakkaille yllätys. Esiintyjät aloittavat esiintymisensä pikkuhiljaa valetarjoillen. He korjailevat tarjoilija-asuissa tyhjiä laseja, kaatavat viiniä ja tutustuvat väkeen. Nämä tarjoilijat saattavatkin tehdä yllättäviä asioita: puhuvat ihan mitä sattuu tarjottavan viinin dementoitumisesta, pyllistelevät pullon korkinavauspuuhissa lattialla, filirttailevat ja heittävät erikoisia kommentteja. Valetarjoilijat voivat liittää esitykseensä huvittavia tietoja asiakkaista, lämminhenkisen humoristisia asioita esim. jonkun tasavuosisyntymäpäivistä, intohimoisesta kalastusharrastuksesta, toimialasta jne. Muitakin yllättäviä vieraita piipahtaa tilaisuudessa.
Pikkuhiljaa väki alkaa tajuta, että nyt on jotain tekeillä – ja varsinainen loppuohjelmanumero voikin alkaa.
Esitys on vuorovaikutuksellinen ja humoristinen, laulut tehdään täysin yleisön antamista aiheista. Tilaisuus saa omat mittatilauslaulunsa, esim. omia serenadeja, mainoslauluja, ralleja päivän teemasta.
Esiintyjät ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia. Taustalla viihdeohjelmien tekoa mm. Maria-show, Jope Ruonansuun sketsit, juontoja, improvisaatioesityksiä, lauluntekoa suomen ykkösartisteille.

Myös juontoja sekä houstauksia!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai