Janne Porkka

Imitaattori ja koomikko Janne
Janne Porkka -show
Mies ja mikrofoni, 20-40min. täyttä tykitystä imitaation ja stand-up komiikan huipulta, ääniakrobatiaa, höystettynä ajankohtaisilla tapahtumilla, tilannekomiikalla ja vitseillä. huomioiden myös firman inside-juttuja. Ehdottomana kliimaksina ”Juhani Tammisen” esitys nainen ja jääkiekko.

Virtuoosimaisena TV- ja livejuontajana tunnettu Jannen huippuhauskat ja huumoria pursuvat imitointi- ja stand up –komiikkashowt lumosivat niin tuomariston kuin kaiken ikäisen yleisön!

Juontaja
Radio- tv ja live-esiintymisten huippuammattilainen yli 20.vuoden kokemuksella. Porkka hoitaa juontotehtävänsä vankalla ammattitaidolla ja tilaisuuksien edellyttämällä tyylillä. Tämä monipuolinen ja tilannekomiikan taitava mies on varma valinta hoitamaan firmojen yksityistilaisuudet, messut ja muut yleisötapahtumat.

Harjannostajaiset
Janne tekee harjannostajaisia taitavan trubaduurin kanssa ja mukana kulkevat myös tarvittavat äänentoistolaitteet.

Lattialotto
Jannen yhtenä ohjelmanumerona marketteihin ja ostoskeskuksiin on lattialotto. Lattialotto soveltuu avajais-, teemapäiviin ja se on hauska, jännittävä ja mukaansatempaava koko perheelle suunnattu leikki jossa voidaan tyylikkäästi hoitaa tilaisuuden sponsorit.

Ääninäyte

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Imitaattori

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai