Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäen Mentalisti ONLINE! -showssa mielet yhdistyvät virtuaalisesti.

Vuorovaikutteisessa esityksessä mielen taikuus liikkuu verkossa molempiin suuntiin: avustajien tekemät sattumanvaraiset päätökset johtavat huimiin sattumiin Johanneksen studiossa ja Johannes mentalistin kyvyillään kurottaa bittiavaruuden läpi avustajien mieliin. Esityksessä et katso kun taikuri tekee kaukana ruudun toisella puolella temppujaan, vaan pääset kotisohviltaltasi vaikuttaamaan jatkuvasti esityksen kulkuun.

Johannes esittää virtuaalimentalismia sekä täysin etänä että pienen liveyleisön kanssa studiossa. Jos yrityksessäsi järjestetään tilaisuus, jossa toimitiloissa kokoontuu pienempi porukka ja loput katsovat esitystä kotona, voi Johannes vetää shown, jossa sekä paikallaolijat että kotiyleisö pääsevät mukaan toimintaan. Tällöin studioyleisön reaktiot välittyvät kaikille, ja etänä seuraavat pystyvät silti toiminnallaan ohjaamaan esityksen kulkua.

Shown kesto n. 30 min. Kuvaan shown korkealaatuisena järjestelmäkameralla ja mikrofonilla. Studiota varten mulla löytyy hyvät studiovalot ja tausta.

JOHANNES MALKAMÄKI - KOOMINEN TAIKURI, MENTALISTI JA JUONTAJA

“Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.”
— Olli Lehtisalo, Myyntijohtaja, Osakas, Villivisio

Johannes Malkamäki yhdistelee kieli poskessa taikurin sorminäppäryyden mentalistin mieltä kutkuttaviin illuusioihin. Lopputulos on modernia taikuutta, joka ei aliarvioi yleisöään. Johannes esiintyy lavalla ja lähietäisyydellä pöydissä kiertäen.

Johanneksen toinen äidinkieli on englanti, joten kansainväliset tilaisuudet sujuvat häneltä luontevasti.

"Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!"
— Ella Väyrynen, Tuote- ja markkinointitiimin päällikkö, Tevella

Lavashow on täynnä huumoria ja hämmästyttäviä hetkiä. Esitys on testattu skeptisimmilläkin yleisöillä, ja se on viihdyttänyt sadoissa juhlissa ja Suomen suurimpien yritysten tilaisuuksissa.

Johannes saa esityksensä komedian vaikuttamaan spontaanilta tilannehuumorilta. Komiikkaa syntyy kun leikitellään sillä voiko avustajan päätöksiin vaikuttaa, ja paljon komiikkaa syntyy myös kun avustaja uhmaa Johanneksen vaikutusyrityksiä.

Johannes antaa avustajalle vaihtoehdon: ”Voit laittaa kolikon oikeaan tai vasempaan käteen. Oikeakätisenä saatat valita oikean käden, sillä se voi tuntua luontevammalta. Toisaalta oikeakätiselle tämä saattaa olla itsestään selvä ratkaisu, jolloin ehkä haluatkin nyt valita vasemman käden. Tosin kun sanoin tämän ääneen, alat miettiä vaihtoa takaisin oikeaan. Mutta älä anna mentalistin vaikuttaa päätöksiisi!"

Avustajia ei missään vaiheessa nolata.

Lähitaikuudessa Johannes viihdyttää vieraita seurue kerrallaan, ja tarjoaa omien silmien alla tapahtuvan hämmästyttävän esityksen. Lähitaikuus rikkoo jäätä mainiosti, kun seurueet pääsevät pohtimaan miten temppu oikein tehtiin. Lähitaikuus sopii mainiosti esimerkiksi ruokailun tai kahvittelun ajaksi, eikä sille tarvitse varata erikseen aikaa ohjelmasta.

Huumoripitoiset temput ruokkivat keskustelua, ja luovat välittömän tunnelman juhliin.

Johannes juontaa tilaisuuksia suomeksi ja englanniksi. Hän aloittaa usein juonnot koko yleisön osallistavalla tempulla, jolloin tilaisuus saa hauskan ja rennon startin. Taikuutta voidaan lisätä muihinkin osiin juontoja.

Koulutukseltaan Johannes on bioteknologian maisteri, ja tieteellinen tausta antaa valmiudet luotsata haastaviakin asiantuntijatilaisuuksia.

"Johannes juonsi hakijoillemme suunnatun tapahtuman luoden rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. Hänessä saimme neljä ihmistä yhdessä paketissa: juontajan, stand-up koomikon, mentalistin ja taikurin. Johanneksen ennakkoperehtyminen ja asiaan sitoutuminen oli esimerkillistä. Harva juontaja pystyy sisäistämään korkeakoulumaailman niin hyvin kuin Johannes.
– Katja Pihkasalo, tapahtumakoordinaattori, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy"

”Johannes Malkamäki juonsi erittäin onnistuneesta kansainvälisen verkostoitumisillallisemme, jolle osallistui 800 ulkomaista vierasta. Hänen kieli- ja esiintymistaitonsa olivat loistavat ja illan aikana toteutetut taikatemput ja lähitaikuus toivat erinomaisen lisän illan ohjelmaan – voimme suositella lämpimästi!”
— Hanna Riski, Senior Advisor, Business Finland

"Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle. Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi."
— Julius Haarla, Partner, Senior Sales Manager, Haarla Oy

LUENNOT:

Vuorovaikutusesitys luontevampaan kommunikaatioon ja asiakaspalveluun.

Työssään Johannes on vuorovaikuttanut tuhansien ja tuhansien ihmisten kanssa tilanteissa, joissa pitää nopeasti luoda luotettava suhde tuntemattoman kanssa. Johannes on koonnut oppejaan vuorovaikutusesitykseksi, jossa harjoitteiden kautta pureudutaan vuorovaikutukseen lukuisista eri näkökulmista.

Esityksessä Johannes mm. läpi sitä:

• Miten saada itsevarmuutta vuorovaikutukseen nopeilla kehon harjoitteilla.
• Miten nopeasti syventää luottamusta ja miten tuoda keskustelijoita lähemmäs toisiaan. Johannes avaa myös tehokkaan kättelytekniikan salat.
• Miten kehua luontevasti ja painaa nopeasti nimiä muistiin. Toisen nimen muistaminen on usein parhaita kehuja, joita voi sanoa.

Esityksen kesto on noin 30-45 min, myös englanniksi ja sen päätteeksi Johannes usein tekee lyhyen taikashown.

”Mukavan rento tapa käydä aiheet läpi, hauskan jämäkällä yhdistelmällä. Kävimmekin viikkopalaverissa eilen läpi, että mitä jäi arkeen jalostettavaksi. Kaikilla oli monta kolahdusta, joita aikoo hyödyntää ja muistaa eri tilanteissa. Kiitos!”
— Pasi Kuhmonen, Asiakkuusjohtaja, Senior Partner, Villivisio

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai