Johannes Malkamäki

Show – Taikuutta ja mentalismia kieli poskessa

Johanneksen showssa näet mitä jippoja mentalistilla on arsenaalissaan, ja miten taikuudesta tehdään modernia, kiinnostavaa ja suomalaista skeptikkoakin hämmentävää. Johanneksen tavoite on olla aliarvioimatta yleisöään ja tarjota aidosti mukaansatempaavaa, uskomatonta ja huumoripitoista viihdettä.

Shown keskiössä on hämmästyttävän ja modernin taikuuden lisäksi vuorovaikutteinen komedia.
Johannes ei esityksessä kerro vitsejä stand up -koomikon tapaan, vaan on käsikirjoittanut shown niin että siinä luonnostaan syntyy tilannehuumoria temppuja tehdessä. Avustajien reaktiot tempun käänteisiin luovat pohjan aidolle ja spontaanilta tuntuvalle huumorille.

"Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle. Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi."
— Julius Haarla, Partner, Senior Sales Manager, Haarla Oy
"Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!"
— Ella Väyrynen, Tuote- ja markkinointitiimin päällikkö, Tevella

Juontaja – Rento, innostava ja viihdyttävä juontaja suomeksi ja englanniksi

Johannes Malkamäki juontaa luontevasti tilaisuuksia sekä suomeksi että englanniksi. Juontajana Johannes yhdistää kahta vahvuusaluettaan: tieteellistä bioteknologian korkeakoulutustaan ja yli kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten rautaista kokemusta yritysmaailmassa taikurina ja mentalistina.
Johannes on juontajana uskottava ja rento. Johannes tarttuu kiinni tapahtuman luonteeseen ja välittää sen sanoman vakuuttavasti ja viihdyttävästi. Johanneksen tavoite on tehdä tapahtumasta turvallinen ja vuorovaikuttava, ja näin taata kaikille osallistujille mieleenpainuva ja onnistunut kokemus. Johannes juontaa juhlia ja tapahtumia paljon englanniksi, ja puhuu englantia natiivia vastaavalla tasolla lapsuuden englanninkielisen koulupolkunsa vuoksi Keniassa.

Juontoihin voidaan luontevasti yhdistää taikuutta ja luoda näin rento ja mukaansatempaava ilmapiiri tapahtumaan. Usein Johannes aloittaa tilaisuuden osallistavalla ja koomisella tempulla koko yleisölle. Näin Johannes saa aktivoitua kaikki osallistujat heti tilaisuuden ensimetreiltä.

"Johannes juonsi hakijoillemme suunnatun tapahtuman luoden rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. Hänessä saimme neljä ihmistä yhdessä paketissa: juontajan, stand-up koomikon, mentalistin ja taikurin. Johanneksen ennakkoperehtyminen ja asiaan sitoutuminen oli esimerkillistä. Harva juontaja pystyy sisäistämään korkeakoulumaailman niin hyvin kuin Johannes.”
– Katja Pihkasalo, tapahtumakoordinaattori, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy
”Johannes Malkamäki juonsi erittäin onnistuneesta kansainvälisen verkostoitumisillallisemme, jolle osallistui 800 ulkomaista vierasta. Hänen kieli- ja esiintymistaitonsa olivat loistavat ja illan aikana toteutetut taikatemput ja lähitaikuus toivat erinomaisen lisän illan ohjelmaan – voimme suositella lämpimästi!”
— Hanna Riski, Senior Advisor, Business Finland

Mentalisti ONLINE! – Vuorovaikutteista viihdettä virtuaalitapahtumiin

Vuorovaikutteisessa esityksessä mielen taikuus liikkuu verkossa molempiin suuntiin: avustajien tekemät sattumanvaraiset päätökset johtavat huimiin sattumiin Johanneksen studiossa ja Johannes mentalistin kyvyillään kurottaa bittiavaruuden läpi. Esityksessä et katso kun taikuri tekee kaukana ruudun toisella puolella temppujaan, vaan pääset kotisohviltasi vaikuttamaan jatkuvasti esityksen kulkuun. Tässä esityksessä ei ole takarivin paikkoja.
Johannes esittää virtuaalimentalismia sekä täysin etänä omasta studiostaan että hybridi-tapahtumissa. Mikäli osa porukasta kokoontuu paikan päälle ja loput katsovat esitystä kotona, voi Johannes vetää shown, jossa sekä paikallaolijat että kotiyleisö pääsevät mukaan toimintaan. Tällöin studioyleisön reaktiot välittyvät kaikille, ja etänä seuraavat voivat toiminnallaan ohjata esityksen kulkua.
Johannes esitti koko pikkujoulukauden 2020 virtuaalisesti Mentalisti ONLINE! -showlla.

"Esitys oli mielestäni oikein onnistunut; viihdyttävä, hienosti toteutettu ja mieleenpainuva!"
— Eveliina Lindroos, Blueprint Genetics

Lähitaikuus – Maaginen jään rikkoja

Lähitaikuudessa Johannes viihdyttää vieraita seurue kerrallaan, ja tarjoaa omien silmien alla tapahtuvan hämmästyttävän esityksen. Lähitaikuus rikkoo jäätä mainiosti, kun seurueet pääsevät pohtimaan miten temppu oikein tehtiin. Lähitaikuus sopii mainiosti esimerkiksi ruokailun tai kahvittelun ajaksi, eikä sille tarvitse varata erikseen aikaa ohjelmasta. Huumoripitoiset temput ruokkivat keskustelua, ja luovat välittömän tunnelman juhliin.
Lähitaikuuden kesto voidaan sopia tilaisuuden koon mukaan.

"Kiitos vielä ihan mahtavasta esiintymisestä! Esiintymisestäsi puhuttiin paljon ja tempuista kohistiin pitkin iltaa ja aivot solmussa yritettiin pähkäillä taikasalaisuuksia

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai