Joonatan Pitkänen

  Jooonatanin isä on Afrikasta ja äiti Mikkelistä. Näistä lähtökohdista Joonas ruotii ja puhuu arjesta, rakkaudesta, ystävyydestä, suuttumuksesta, tylsyydestä, peloista – sekä siitä, minkälaista on kasvaa suomalaisena Suomessa, kun ensimmäinen kysymys jokaiselta on "mistä olet kotoisin?".

  Joonatan puhuu suoraan – joskus brutaalinkin suoraan – mutta aina hymyillen. Joonatan kaivaa esiin asioita, jotka painavat monia. Hän kuitenkin käsittelee niitä sellaisessa valossa, että et voi muuta kuin nauraa. Joonatan muistuttaa meitä siitä, että aina ei tarvitse olla niin vakava.

  Joonatanin esitys sopii niin yläkouluun kuin yökerhoonkin – ja itse asiassa mihin vain tilaisuuteen, jossa kaivataan uutta, erilaista naurettavan hyvää komiikkaa.

  Juontajana Joonatan on hauska, välitön ja läsnäoleva henkilö. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita toki ilmaantuu, mutta luontaisen vaistonsa ansiosta Joonatan luovii tapahtuman kuin tapahtuman onnistuneesti maaliin asti saaden yleisön pitämään itsestään ja puolelleen. Joonatan on kuin hiomaton timantti eli varsinainen löytö.

  Joonatanin settiä stand up klubilla Jyväskylässä 2012

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Stand up koomikko

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai