Juha Laitila


IMITAATTORI - ARTISTI - JUONTAJA - NÄYTTELIJÄ
käsikirjoittaja - säveltäjä - sanoittaja ammatikseen vuodesta 1975

RACE WAS BAD, BUT CAR WAS GOOD
Juha Laitila on eräs tasavallan mainioista imitaattoreista, joka saa kuuntelijan suupielet väkisinkin vääntymään hymyyn. Juha on tehnyt Tommi Mäkisen äänellä kerrassaan hervottoman hauskan imitoinnin, jossa Tommi pohdiskelee, kuinka auto oli hyvä, mutta kilpailusta tuli jotain ihan muuta eli "Reis vas pät pat kaar vas kut".

Juhan meriittiluetelossa on kymmeniä huikeita roolisuorituksia radio- ja TV-kanavien suosikkiohjelmissa,sekä elokuvissa.

Yritystilaisuuksissa Juhalla on imitaatio-, sketsi-, musiikki- ja viihdeshow, jossa esiintyvät Juhan lisäksi ajankohtaiset poliittiset ja julkiset hahmot sekä ilmiöt mm. Ahtisaaresta Kääriäiseen, Donnerista Lipposeen tai Halosesta Niinistöön. Artisteina kuuluvat esim. Elvis, Louis Amstrong, Tom Jones, Dylan, Willie Nelson, Roy Orbison, John Denver, Tapio Rautavaara, Olavi Virta, Jukka Kuoppamäki, Rauli Badding Somerjoki tai Sakari Kuosmanen. Mukana myös televisiosta tutut hahmot Jope Ruonansuusta Matti Esko Hytöseen, Rakentaja Ranesta Simoon ja Rudi Sabotageen.

Kahden Ällän Show: Jukka Laaksonen ja Juha Laitila
Kahden tunnetun koomikon stand up-tyyppinen ja ajankohtainen imitaatio-, sketsi-, hahmo- ja musiikkishow, jossa vierailevat niin Mara ja Tartsi kuin Rakentaja Rane ja Arska, tietysti myös Elvis ja Hjallis. Hahmogalleria valikoituu myös tilaisuuden ja asiakkaan mukaan.
Hahmojen ja puvustuksen vaihdot tapahtuvat suoraan lavalla asiakkaan silmien edessä, joten show´n koko esitysaika on täyttä tavaraa.


Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai