Jukka Laaksonen

Näyttelijä, imitaattori, koomikko, juontaja... tai miten sovitaan!

Jukka Laaksonen showmies, koomikko, jolle mahdoton on lähes mahdollista! Vuoden 2006 viihdetaiteilijaksi valittu ja Venla palkinnon v. 2004 saanut Jukka Laaksonen tunnetaan sanavalmiina juontajana ja hulvattomana imitaattorina mm. TV- sarjasta "Huuliveikot" ja Antero Mertarannan isännöimästä "Se on siinä" kisailusta . Jukka hallitsee julkisuuden henkilöiden äänet poliitikoista viihdemaailman tähtiin. Jukka on tehnyt myös puherooleja ja niistä uusimpana voimme mainita Tintin Seikkailut- elokuvan johon Jukka antoi äänensä toiselle Dupontin kaksosista.

Jukalla on show, missä peruukit lentelevät ja vaaterekit heiluvat.
Jukan show on energinen ja nopeatempoinen ja hahmot vaihtuvat yleisön edessä äänitehosteiden tahdissa.

Mainosspeakit ovat myös kuuluneet Jukan repertuaarin jo lähes 30:n vuoden ajan.
Jukan ääntä on kuultu mm. Audin, McDonaldsin, Jääkiekkoliiton, Veho, Shellin ja monen muun mainoksissa radiossa ja TV:ssä.

KARMAA & KOMEDIAA: Jukka Laaksonen ja Noora Karma

Mentalisti ja taikuri Noora Karman ja imitaattori, koomikko Jukka Laaksosen esityksessä on paljon kansainvälisiä vaikutteita.
Show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia, imitointia ja muuta komediaa, sekä tuttuja suomalaisia hahmoja niin politiikasta, urheilusta, kuin viihdemaailmastakin. Nooran Ja Jukan esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

Esitykset räätälöidään aina sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä suuri lavashow, illuusiot tai stand-up tyylinen show.
Yleisö pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta ja eläytymään hänen esiintymiseensä täysinrinnoin. Viihtyvyys on taattu ja nauruhermot koetuksella, kun Jukka tuo lavalle hahmoja jotka ovat "lähes" aitoja.

Kyseessä on viihdettä parhaimmillaan! Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

Kahden Ällän Show: Jukka Laaksonen ja Juha Laitila
Kahden tunnetun koomikon stand up-tyyppinen ja ajankohtainen imitaatio-, sketsi-, hahmo- ja musiikkishow, jossa vierailevat niin Mara ja Tartsi kuin Rakentaja Rane ja Arska, tietysti myös Elvis ja Hjallis. Hahmogalleria valikoituu myös tilaisuuden ja asiakkaan mukaan.
Hahmojen ja puvustuksen vaihdot tapahtuvat suoraan lavalla asiakkaan silmien edessä, joten show´n koko esitysaika on täyttä tavaraa.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai