Marianne Harjula

Ammattijuontaja kruunaa tilaisuuden. Sanavalmis ja aito juontaja hurmaa kuulijat hetkessä ja luo tilaisuuteen juuri oikeanlaisen tunnelman.

Luova, esiintymistaitoinen ja asiakaslähtöinen Marianne Harjula on täydellinen valinta tapahtumasi vetäjäksi. Marianne on kokenut juontaja, malli ja pr-henkilö, hän on toiminut alalla jo vuodesta 2000 lähtien. Koulutukseltaan Marianne on Turun Ammattikorkeakoulun palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelman restonomi.

Marianne on rautainen ammattilainen kun tarvitaan luontevaa, tilannetajuista ja luotettavaa juontajaa tai pr-henkilöä erilaisiin tapahtumiin. Kokemusta iloiselta ja positiivista energiaa hehkuvalta Mariannelta löytyy erilaisilta messuilta, konserteista, festivaaleilta, promootiokiertueilta, yritysten tilaisuuksista, tv-esiintymisistä sekä urheilu-, muoti- ja lastentapahtumista.

Mariannen juontotyyli on hyvin luonnollinen ja hänen äänestään pidetään kovasti. Marianne juontaa mielellään myös englanniksi.

Luennot:

Vuosien kokemus tapahtuma-alalta, televisiosta ja suorista lähetyksistä sekä lukuisista erilaisista juontotehtävistä ovat antaneet hänelle vahvan näkemyksen siitä, mistä elementeistä onnistunut tapahtuma koostuu. Hän antaa omassa roolissaan – puhujana tai juontajana panoksensa siihen, että tapahtuma on onnistunut elämyksellinen kokemus, joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa.

Harjula on tarttunut elämänsä aikana moniin haasteisiin rohkeasti ja epäröimättä. Hänen värikäs historiansa armeijasta, opiskeluajoista, Miss Miljoona –kilpailun voitosta sekä elämästä eri kulttuurien keskellä niin Israelissa, kuin Kuwaitissakin pitävät sisällään monta omakohtaista tarinaa, joista ammentaa asennetta, rohkeutta ja inspiraatiota.

Puhujana Harjula on avoin, innostava ja motivoiva. Elämässään hän painottaa asenteen merkitystä ja sen ympärille hän keskittää myös luentonsa. Harjula on äärimmäisen taitava esiintyjä ja kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille on merkittävä. Hän on myös valovoimainen ja sanavalmis juontaja. Työssään Harjula painottaa valmistautumisen merkitystä ja osaa ottaa jokaisen yleisössä olijan huomioon hyvillä vuorovaikutustaidoillaan.

Itsepuolustuskoulutus

Juontopalvelujen ja luentojen lisäksi Marianne tarjoaa mielenkiintoista, hyödyllistä ja tärkeää koulutusta yritysten ja yhdistysten tiimi- ja työhyvinvointipäiville.
Itsepuolustuskoulutus:
Koulutuksissa keskitytään ennaltaehkäisevän toimintamallin luomiseen ja erilaisista otteista vapautumisiin. Kurssisisältöön on mahdollista lisätä myös lupavapaan turvasumuttimen käyttökoulutus.
Itsepuolustuskoulutukset lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tiivistävät ryhmähenkeä mainiolla tavalla.
Vakavasta aiheesta huolimatta, koulutuksissa on aina positiivinen ilmapiiri. Tämän takaavat kokeneet kouluttajat, jotka osaavat luoda haastavaankin tilanteeseen oikeanlaisen ja lämminhenkisen ilmapiirin.

Kursseilla ei opeteta lyömään eikä potkimaan vaan ennakoimaan ja reagoimaan erilaisiin vaaratilanteisiin ja uhkaaviin henkilöihin sekä vapautumaan tehokkaasti hyökkäyksen kohdistuessa itseen tai läheisiin.
Koulutukset sopivat kaikille, ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.
Koulutuksen kesto valinnan mukaan 1,5-3 h.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai