Mikko Kartano

Mikko Kartano on ilmiö, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan hauskuttanut ihmisiä valloittavalla persoonallaan. Hänen esityksensä perustuvat musiikkiin, tilannekomiikkaan ja ”suun soittamiseen”, esiintyi hän sitten yksin tai bändin solisitina.

Vuosikymmenten tähdet nimisessä ohjelmanumerossa Mikko säestää itseään kitaralla ja imitoi kuuluisia suomalaisartisteja esittäen heidän laulujaan kuten artistit ne itse esittäisivät. Esimerkkejä Mikon imitoimista artisteista: Vesa-Matti Loiri, Kari Tapio, Sakari Kuosmanen, Irwin Goodman, Pelle Miljoona…. Esityksen kesto n. 45 min.

Kun tarvitaan tanssibändiä, sekin järjestyy. Mikko Kartano Band on samalla tanssibändi, kuin myös bilebändi. Ohjelmisto on laaja ja räätälöitävissä asiakkaitten tarpeen mukaan. Ohjelmisto koostuu evergreeneistä finnhitseihin.

Koomikko Mikko:
Mikko on myös monipuolisuudessaan huikaiseva. Lavalle voi astua savolainen maanviljelijähahmo Heinähannu, jonka savolaishuumori puree niin kyläjuhlilla, yritystapahtumissa kuin syntymäpäivilläkin. 20 – 30 minuuttia savolaismallista verbaalitykitystä muutamalla musiikkikappaleella höystettynä on komiikkaa parhaimmillaan.

Eikä tietenkään pidä unohtaa juontaja/illan isäntä Mikkoa, joka osaa pitää langat käsissään silloin kun yleisöllä pitää olla hauskaa!

Eli kiteytettynä: Mikko Kartanon ympärille on helppo rakentaa vaikka koko illan ohjelma. Hän voi toimia illan juontajana, vetää komiikkaa ja tanssittaa yleisöä. Tyytyväisyystakuu on varma!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai