Minna Mänty-Sorvari


Minna Mänty-Sorvarilla on juontovuosia ja kokemusta on kertynyt runsaasti. Hän tekee juontoja esimerkiksi kauppakeskuksissa, tavarataloissa, messuilla, yritystapahtumissa. Minna on toiminut myös matkustaja-aluksen risteilypäällikkönä ja viihdeosaston esimiehenä.
Minna on juontajana erittäin ammattitaitoinen, vastuullinen ja luotettava. Kun hän on juontovastuussa, ei kenenkään tarvitse jännittää, sujuuko homma. Minnan ääntä on kuvailtu miellyttäväksi, mukavaksi kuunnella, iloiseksi ja mukaansa tempaavaksi.


Haluaisitteko omalle työpaikallenne / ryhmällenne parituntisen, joka tarjoaa paljon asiaa ja vinkkejä kauneudesta, tyylistä, pukeutumisesta ja ihanasta persoonallisuudesta? Monet ovat valinneet teeman esim. TyHy-päiviin.

Teema on myös mitä mainion tapa kerätä varoja yhdistykselle, seuralle ym. myymällä lippuja vapaasti yleisölle. Tätä tapaa ovat käyttäneet useat yhdistykset / seurat tilaamalla IhaNainen - teeman ja markkinoimalla sitä myös "ulkopuolisille".
Yrittäjille ja yrittäjä-järjestöille IhaNainen - teema tarjoaa loistavan tavan markkinoida omaa yritystä / yrittäjäyhdistyksen jäseniä.

IhaNainen - teema tuo Teille kaiken tämän ja vähän enemmän, samassa paketissa. Parituntinen sisältää kauneuden ja tyylin ammattilaisen "luennon", joka toteutetaan mukaansa tempaavalla tavalla sekä osallistavasti, naurultakaan ei vältytä. Hommaa ei totisesti tehdä otsa rypyssä - kauneus ja tyyli ovat aina iloisia asioita!
Teema voidaan toteuttaa oikeastaan missä vaan - työpaikalla, illanvietossa, osana juhlaa, kotosalla, harrastus-paikoissa, yhdistysten / yritysten tiloissa, mielikuvitus on rajana. Tulemme sinne, missä TE olette :)

Teema on täysin poikkeuksellinen, sillä asiakas valitsee, mikä tarkemmin on aiheena, mitä kaikkea on mukana ja miten homma toteutetaan. Räätälöinti on ehdoton vahvuutemme. Voimme tarjota pelkän luennon tai siihen voidaan yhdistää mukaan otettavat kosmetiikka / vaatteet - mahdollisuuksia on paljon.

Naiset suorastaan rakastavat näitä hetkiä ja yleisin palaute onkin iloisesti se, että he ovat saaneet kouriintuntuvasti konkreettisia vinkkejä omaan tyyliinsä, ihonhoitoon, meikkiin jne.

IhaNainen- konseptin takana on Minna Mänty-Sorvari. Minnalla on aiheista yli 20 vuoden kokemus ja "luennoilla" on tähän mennessä ollut mukana tuhansia naisia (ja joskus miehiäkin). Minna on myös esiintymisen ammattilainen, joten homma pysyy hanskassa alusta loppuun.
Minna on ammatiltaan kosmetologi-meikkaaja, stylisti / puketumisneuvoja, pitkänlinjan juontaja (live, radio, tv) sekä edellä mainittujen alojen ohjaaja / kouluttaja.

Muutamien tilaajien kommentteja;

" IhaNainen - ilta oli loistava kokonaisuus ja Minnan upea tapa käsitellä aiheita ja ihmisiä on poikkeuksellisen ammattitaitoinen ja innostava!"
Raija Kallio-Majanen / MK Cosmetics, yrittäjä

" ISO IHANA KIITOS sinulle Minna asiantuntevasta luennosta. Meillä oli IHANA ilta ja saimme repullisen vinkkejä pukeutumiseen ja ihonhoitoon "
Jaana Ruokonen / Lions Ladyt, Kurikka

" Minna, ISO KIITOS! Tunnelma oli mitä parhain. Lisää meille tälläistä!"
Paula Nikkinen / Kenkäri, yrittäjä

" Luento oli hyvin rakennettu, selkeä ja innostava. Siitä sai hyviä vinkkejä niin pukeutumiseen kuin omaan työhönkin vaatekauppiaana. Yhteistyö oli mutkatonta ja helppoa. Suosittelen muillekin!"
Satu Nivus / Pirni Muoti, yrittäjä


IhaNainen - esimerkki 1
• luento-osuus noin 1 tunti (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkkejä (johon osallistuvat halukkaat yleisöstä)
• stailausvartti - mallina tavallisen kokoinen upea nainen!
• vaate-esittely - mukana rekillinen ihania vaatteita suoraan Italiasta
• kosmetiikka - mukana huippulaadukkaat tuotteet
• ryhmäkoko vapaa
• kokonaiskesto noin 2,5 tuntia

IhaNainen - esimerkki 2
• luento-osuus noin 1 tunti (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkit kuten edellä
• henkilökohtaiset vinkit osallistujille - noin 10 min. / henkilö ( max 20 hlöä)
• vaate-esittely - mukana kuten edellä
• kokonaiskesto noin 3 tuntia

IhaNainen - esimerkki 3
• luento-osuus noin 1,5 tuntia (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkit kuten edellä
• ryhmäkoko vapaa
• kokonaiskesto kysymyksineen noin 2 tuntia
Tässä vain muutama esimerkki tavoista, joilla IhaNainen- teemaa on toteutettu eri puolilla Suomea. Meille voitte aina esittää omat toiveenne!

Minna räätälöi ja toteuttaa myös teemapäiviä ja -tapahtumia erityisesti naisille.
Jos siis toiveissa on oma osuus tai kokonaisuus naisille, kannattaa laittaa Minna asialle.

Ota yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse, kerromme mielellämme aiheesta lisää.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai