Päivi Mäkinen

Esiintyjä Päivi Mäkinen

Monitaiteellinen Päivi Mäkinen juontaa, laulaa ja naurattaa niin harjannostajaistunnelmissa kuin gaala- illoissakin! Monet hyvin erilaiset juhlat juontaneena hän on parhaimmillaan ihmisten keskellä, juuri siellä missä tapahtuu.
Pitkä ja rikastuttava kokemus mm.Sirkus Finlandian kiertueilla kertoo hänen taidoistaan heittäytyä mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin mukaan, Päivi tuo tilaisuuteesi taianomaisen tunnelman käsin kosketeltavaksi.

Teatterintekijä

Päivi Mäkinen on monipuolinen teatterintekijä ja häneltä on saatavilla tilaisuuksiin mittatilausesityksiä vaikkapa sitten yrityksen oman väen tekemänä. Päivi ohjaa, opastaa ja rakentaa yhdessä henkilökunnan kanssa ikimuistoisen ja varmasti uniikin esityksen, josta puhutaan pitkään. Tutusta työkaverista ilmenee uusia piirteitä kuin myös itsestäkin ja työyhteisön henki kasvaa kuin huomaamatta yhteisten harjoitusten myötä.


Edith Piaf-ilta -Yöperhonen

Vuonna 1994 Päivi löysi chanson musiikin ranskalaisen laulajattaren Edith Piafin laulujen muodossa. Itsekin kaduilla esiintyneelle Päiville, Edith Piafin elämäntarina sekä sydäntä riipaisevat laulut tuntuivat omalta.
Päivi Mäkinen tuo ranskalaisen laulajalegenda Edith Piafin tunnetuksi tekemät elämän ja rakkauden laulut suoraan yleisön sydämiin "Piaf -yöperhonen" -esityksessä.
Esitys vie mukanaan Pariisin taivaan alle, Piafin elämän vaiheisiin. Päälle tunnin tilaisuus täytyy musiikista ja Piafin uskomattomasta tarinasta. Esitys elää yleisön mukana, vain laulut pysyvät samoina.
Mukana on useita lauluja, jotka kertovat asiasta, joka uhkaa unohtua useilta ihmisiltä nykyaikana; rakkaudesta, oikeasta elämästä sekä intohimosta! Intiimi esitys elää vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja luovat rungon taianomaiseen iltaan, josta ei puutu itkua, naurua eikä elämänmakua.
Laulu alkaa siitä, mihin sanat loppuvat...

Yleisön & lehdistön kertomaa...
"Kun taitelija tarttuu mikrofoniin ja eloisasti, iloisesti ja pietetillä ilmeisestä idolistaan. Kannattaa varata penkki estraadin vierestä." -Taina Hynninen Eteenpäin-lehti

"Lienee turvallista arvella, että jos Edith kuulisi tuloksen, niin hän hyräilisi hiljaa mukana." -Juhapekka Tukiainen Ilta-Sanomat

Päivin valmiista teatteriesityksistä mainittakoon mm.

"Kuumia aaltoja"

Kuumia aaltoja on tutuilla sävelillä höystetty musiikillinen komedia ikääntyvien naisten elämästä. Keski-ikäiset sielunsiskot löytävät toisensa karaokebaarissa, kun vaihdevuodet ravistelevat kroppaa ja elämän aallot lyövät vasten kasvoja. Yhteiset sävelet ryydittävät jaettuja elämänkohtaloita; iloja, suruja, pettymyksiä ja unelmia.
Aikuiset naiset heittävät korot kattoon yhdessä yleisön kanssa. Tervetuloa mukaan päästämään pedot irti!
Käsikirjoitus Anne Prokofjeff, rooleissa Anu Hälvä ja Päivi Mäkinen.

"Saippuasta sairas" brittikomedia (Clinically Famous)
Ohjaus ja suomennos: Jussi Tuominen
Kuva: Minna Puranen
Kesto noin 50 min.

Beverly "Bev" Beresford on television suositun saippuasarjan myötä supertähdeksi kohonnut näyttelijä, joka suosionsa huipulla vähitellen on alkanut samaistua liikaa esittämäänsä roolihenkilöön Sandraan.eikä enää osannut erottaa rooliminäänsä ja omaa arkiminäänsä toisistaan.
Levättyään jonkin aikaa Luostariksi kutsutussa sekakäyttäjien, tärähtäneiden yksityisklinikalla, "erikoishintaluokan sekoboltsien piiloåpaikassa" hän on mielestään vihdoin valmis tekemään tiliä menneistä ja aikoo päästä takaisin jaloilleen.
Esitystä voi tilata niin yksityisiin juhliin kuin firmojen ja yhdistysten tilaisuuksiin.
Kesto n. 60 min.

"Köyhän miehen maailmanympärimatka".
Päivi Mäkinen ja pianisti Tapio Puranen
Ovat rakentaneet "Euroopan ympäri 30 minuutissa" komediaesityksen,jossa musiikin ja puheen siivittämänä lähdetään ylevästi liikkeelle Jerusalemista sivistyksen alkulähteiltä ja saavutaan erilaisten mutkien ja huomioiden kautta nykymaailman sotkuihin (Kreikan rahoituskriisi, Gambian seksimatkat ja keski-ikäisen ihmisen ihmettelyyn siitä miksi kaikki on niin muuttunut?).
Absurdisti maailman mielettömyydestä ammentava esitys,joka hauskoilla ja terävillä huomiolla saa kuulijansa haltioitumaan.
Kesto n. 35 min.

Koulutuspäivät ja luennot
Päivi Mäkinen on todella karismaattinen esiintyjä ja kuulijansa mukaansa tempaava ote saa yleisön viihtymään Päivin luennoilla ja koulutustapahtumissa. Aiheina ovat kehon kieli, vuorovaikutus, yllättävät tilanteet, minäkuvan virheet ja vahvuudet. Näyttelijän ammattitaitoinen läsnäolo on paitsi koulutuksen myös Päivin oman persoonan aikaansaannos. Päivi ei vain puhu vaan myös haastaa kuulijansa ja yllättävää kyllä (mahdollisen) alkukankeuden jälkeen läsnäolijat huomaavat olevansa läsnä tilassa ja ajassa - samalla tavoin kuin Päivikin.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai