Sanna Mämmi

Sanna Mämmi, tunnettu juontaja, toimittaja ja motivaatiopuhuja.
Hänellä on yli 15 vuoden kokemus radiosta ja tv:stä sekä 20 vuoden kokemus tapahtumajuontamisesta.
Sanna on pidetty, positiivinen ja dynaaminen juontaja ja puhuja, joka toimii hyvin ammattimaisesti.
Sanna juontaa tapahtumat sekä toimii mainiona moderaattorina.
Lisäpiristeenä Sanna on joogaopettaja, mindfulness-ohjaaja sekä life coach.

LUENNOT - asiaa pilke silmäkulmassa
MITEN LÖYTÄÄ ELÄMÄNILO? - 75min luento kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hahmottamisesta. Miten jokainen voi itse edistää omaa hyvinvointiaan ja millä tavalla erilaiset elämäntilanteet voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiin? Mindfulnessin hyödyntäminen osana hyvinvointia. Käytännönläheisiä esimerkkejä siitä, miten omasta hyvinvoinnista olisi hyvä huolehtia. Sisältää 15 min meditaatioharjoituksen/rauhoittumishetken. (Sopii kaikille. Myös webinaarina.)
MITÄ MINDFULNESS ON? - 60min luento selventäen mitä mindfulness on. Mistä mindfulness on lähtöisin? Kuka mindfulnessin on kehittänyt? Mihin mindfulnessia käytetään? Miten mindfulness vaikuttaa? Miksi mindfulness on hyvä työväline suorituspainotteisessa yhteiskunnassa? Luento sisältää kaksi harjoitusta sekä kokemusten jakamista. (Sopii kaikille. Myös webinaarina.)

Koulutustausta:
Suomen Teatteriopisto, näyttämötaide. HEO, radio- ja tv-journalismi. KEUDA Radio- ja TV-opisto, audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, markkinoinnin ja copywriterin koulutusohjelmat Markkinointi-instituutissa. LCF Life Coach, Valmentamo. Mindfulness CFM, Center For Mindfulness Finland. Joogaopettaja 200RYT, Hima Happiness Helsinki.

Kielet

  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Streemaus- Livestream

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai