Susanna Laine

Susanna Laine on Seinäjoella syntynyt ja pääkaupunkiseudulle asettunut juontaja, toimittaja, näyttelijä ja Miss Suomen 2. perintöprinsessa vuodelta 2005. Miss Suomi -kilpailuista alkanut julkisuus on tehnyt Susannasta yhden Suomen kuvatuimmista naisista ja vuodesta toiseen hänen tekemisensä kiinnostavat suurta yleisöä.
Susanna on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa musiikkiteatteria sekä kulttuurin tuottamista. Sanavalmis Susanna on tullut tutuksi lukuisista juontotehtävistään televisiossa. Hän on emännöinyt mm. Talent Suomi, Treffit pimeässä ja Pitkä kuuma kesä -ohjelmia. Suuren yleisön tietoisuuteen Susanna nousi syksyllä 2010, jolloin hän juonsi supersuosittua Big Brother Talk Showta.


Susanna on juontotöidensä ohessa työskennellyt myös näyttelijänä niin teattereissa kuin valkokankaalla ja televisiossakin. Susanna on esiintynyt mm seuraavissa produktioissa: Vihdin Kesäteatterin Onnenmaa, Salatut elämät, Hämeenlinnan Kaupunginteatterin farssin pyörteissä, Valkeakosken Kesäteatterin Villit Vuodet – musikaali Vexi Salmen elämästä –näytelmässä ym.


Huikean musikaalinen Susanna on ollut myös Aikakone-yhtyeen laulajana tuuraten Veran äitiyslomaa.
Tällä hetkellä Susannaa työllistävät eri TV- ja radiokanavat, joille hän toimittaa ohjelmia sekä monet juontokeikat, joiden johdosta koko Suomi on tullut tutuksi tälle energiselle ja sympaattiselle kaunottarelle.

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai