Jori A. Kopponen

Taikuri Jori.A, Kopposen ohjelmissa yhdistyvät persoonallisella tavalla taikuus, komiikka ja vuorovaikutus yleisön kanssa. Luvassa myös tiettyä vaaran tuntua kun esim. yleisön rahat tulevat revityksi ja poltetuksi.... kaikkihan on tietysti illusiota, vai onko? Kaikki selviää show´n loppuhuipennuksessa. Ohjelmassa on myös temppuja jotka saavat yleisön samaan aikaan nauramaan ja voimaan pahoin. Taikurin ruokavaliona voivat olla partakoneen terät ja palavat savukkeet, temppu jota ei tällä hetkellä tee kukaan muu taikuri maailmassa. Samoin venäläinen ruletti.

Jori A. Kopponen on valmistunut teatteri- ilmaisun ohjaajaksi ja on suuntautunut opiskelussaan erityisesti näyttelijäntyöhön. Taikurina hän on esiintynyt päätoimisesti vuodesta 1999. Jori voitti 1998 Viihteen SM- kisoissa Uusi Kyky- palkinnon ohjelmallaan Iiro ja Linda- show, jossa on yhdistetty teatteria ja taikuutta. Jorilla on takanaan lukuisia TV- esiintymisiä, joista ehkä tunnetuin Älä Katso- ohjelmassa sokkona ajo Tampereella pääkadulla ja maailman suurin korttitemppu helikopterin kanssa. Jorilta löytyy esitykset lapsille, aikuisille ja perheille. Harjannostajaisiin, firmajuhliin, polttareihin ja muihin juhliin joihin yleensä liittyy alkoholi taikuutta aikuiseen makuun, yleisöä osallistavaa, hurtimpaa huumoria sisältävä esitys.

1. PACKS SMALL AND PLAYS BIG
Yleisö hurmataan ainutlaatuisella kokonaisuudella. Uskomattomia temppuja ja riemukkaita tilanteita, joihin yleisö pääsee osallistumaan.
Ohjelmassa yhdistyy niin klassinen taikuus kuin nykypäivän extreme henki – tietysti huumoria unohtamatta.
2. PACKS MEDIUM AND PLAYS BIG
Tämä ohjelma on rakennettu hieman suuremmalle yleisölle.
Myös tempuissa mennään enemmän extreme-osastolle. Jori antaa mm. demostraation kuinka pakkopaidasta vapaudutaan.
Ja huikeaa esitystä maustaa tanssiryhmä Yummeez. Vauhdikkaiden tanssinumeroiden lisäksi tytöt näyttävät taitonsa taikureina.
Show on musiikkipitoinen, vauhdikas ja nostaa taatusti väsyneimmänkin juhlijan pään pöydästä.
3. PACKS BIG AND PLAYS BIG
Jori yhdessä tanssiryhmä Yummeezien kanssa. Mukana suuret illuusiot. Yhtenä maailman kuuluisin temppu eli naisen sahaaminen kahtia.
Sopii teatterityyppiseen tilaan tai muulle suuremmalle estradille.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai