Elvis Presleyn tunnetuimmat gospel-laulut

ELVIS by Aron & Cool Company
Elvis Presleyn tunnetuimmat gospel-laulut


Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistäkin tunnustusta saanut Aron & Cool Company. Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen joulu- ja/tai hengellisestä musiikista. Konserttien ohjelmisto koostuu pääosin Elviksen tunnetuksi tekemistä gospel-kappaleista.


Taiteilijanimellä Aron esiintyvän Juha Leppäsen Elviksen gospel-musiikin ympärille rakentuvat kirkkokonsertit ovat saavuttaneet suuren suosion osoittaen tällaisille konserteille olevan tarvetta. Konsertti tarjoaa elämyksen, joka Elviksen tunnetuimpien hittien, rakkaiden joululaulujen ja koskettavien hengellisten laulujen yhdistelmän myötä rakentaa siltaa eri sukupolvien välille.
Show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Aron vakuuttaa tulkinnallaan ja aidolla omanlaisella esiintymistyylillään. Taustabändinä toimii 4-henkinen Cool Company.


Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava yhtye. Ohjelmiston ydin on peräisin 60- 70- ja 80-luvuilta, mutta valikoima laajenee tarvittaessa sekä vanhempiin että uudempiin vuosikymmeniin. Cool Company on toiminut vuosia Aronin taustabändinä, ja erityistä kiitosta he ovat saaneet mm. upeista stemmalauluistaan.


Tämä hyvällä maulla toteutettu konsertti tarjoaa elämyksen, joka Elviksen musiikin myötä rakentaa siltaa eri sukupolvien välille ja Elviksen tunnetuimpien hittien ja koskettavien hengellisten laulujen yhdistelmän myötä tuo kirkkoa lähemmäksi ihmistä.


Jo heti ensimmäinen konsertti elokuussa 2011 täytti Tampereen Finlaysonin kirkon ääriään myöten, ja arviolta kolminkertainen määrä ihmisiä kuunteli konserttia kirkon pihamaalla. Aamulehti uutisoi tästä etusivullaan kuvien kera. Sen jälkeen konsertit siirrettiin isompaan Aleksanterin kirkkoon (n. 1200 paikkaa), joka on myös täyttynyt tähän mennessä järjestettyjen useamman konsertin osalta joka kerta.
Positiivisen palautteen, lisääntyvän kiinnostuksen ja kysynnän myötä Aron & Cool Company konsertoivat tällä hetkellä yhä enenevässä määrin kirkoissa myös muualla Suomessa.ja kysynnän myötä Aron & Cool Company konsertoivat tällä hetkellä yhä enenevässä määrin kirkoissa myös muualla Suomessa.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai