How Many Sisters

How Many Sisters kuuluu lauluyhtyeittemme ehdottomaan eliittiin.

Kolmen vahvan solistin muodostama yhtye on esiintynyt yhdessä tällä kokoonpanolla jo vuodesta 1989. Yhtyeen tavaramerkki on koko pitkän uran ajan ollut jäljittelemätön ja erottuva sointi: kolme ääntä, jotka soivat yhdessä kuin yksi soitin.

Lauluyhtye lauloi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen vuosina 1992-93 lähetetyt Pellit auki -ohjelman house bandina. Yhtye on kaihtanut musiikillista lokerointia: repertuaariin on mahtunut niin schlagereita kuin etnoakin ja säestävät kokoonpanot ovat vaihdelleet big bandeistä sinfoniaorkestereihin. Yhtye esiintyy usein myös ilman säestystä, a cappella.

How Many Sistersin ja pianisti-säveltäjä-sovittaja-kapellimestari Kirmo Lintisen yhteistyö on jatkunut vuodesta 1994. Yhtye on nykyisen ohjelmiston suhteen omavarainen ja keskittyy esittämään konserteissaan Kähärän ja Lintisen tuotantoa. Vahvasti omaäänisessä ja tunnistettavassa sävelkielessä ja tyylillisesti rikkaissa ja vivahtekkaissa sovituksissa voi kuulla vaikutteita niin kansanmusiikista, jazzista kuin klassisesta musiikistakin. Sekä suomen- että englanninkielisiin lauluihin sanat löytyvät useimmiten runoudesta, eri aikakausien klassikoista ja nykyrunoilijoiden teksteistä.

Paitsi Lintisen trion ja UMO:n kanssa, on HMS jo parikymmentä vuotta tehnyt yhteistyötä myös maamme klassisten orkestereiden kanssa. Sistersien ja Lintisen yhteistyönä on syntynyt kaksi cd-taltiointia, Stolen Moments (2002) ja Thank You For the Kiss (2005). Alkuvuodesta yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa äänitetty Ikävä omia maita -konserttikokonaisuus (2005-), joka niinikään sisältää ainoastaan Kähärän ja Lintisen sävellyksiä, julkaistiin vuonna 2010.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai