Ladies & Gents

Ladies & Gents tarjoaa maukkaan ja monipuolisen gourmet-menun.

Ladies&Gents on 2 laulusolistin ja 7 soittajan tyylikäs, viihdyttävä ja suosittu ensemble, jonka periaatteena on tarjota viihdyttävää ja monipuolista musiikkiviihdettä aikuiseen makuun.
Ladies&Gentsin ohjelmisto on monipuolinen ja siihen kuuluu myös omaa tuotantoa. Ohjelmisto räätälöidään esiintymistilaisuuteen sopivaksi yleisöystävälliseksi kokonaisuudeksi. Harva – jos yksikään suomalainen orkesteri pystyy esittämään näin laaja-alaisen repertuaarin kauneimpia balladeja ja sykähdyttävimpiä klassikoita, joissa liikutaan viihdemusiikista ja lattareista jazziin, bluesiin ja klassisen musiikin helmiin.

Kuuntele: All The Way

Blues Brothers
Blues Brothers nimellä on tehty 2 elokuvaa, jotka ovat nousseet maailmanmaineeseen ja kulttielokuvien luokkaan.
Elokuvat kertovat orkesterista nimeltä Blues Brothers ja elokuvat rakentuvat Soul-pohjaiseen rytmikkääseen musiikkiin, joka kuokuttaa ihmiset ikäkaudesta riippumatta.

Ladies&Gents on koonnut Blues Brothers elokuvan musiikista 2 tunnin konsertin ja esiintyy Blues Brothers asuissa, mustat puvut,valkoinen paita, tiukkamusta solmio, musta hattu ja mustat sarvisankaiset lasit. Ja meininki on mukaansa tempaava.

Kirkkokonsertti
Ladies&Gents on tänä vuonna laajentanut ohjelmistoaan myös hengellisen musiikin sektorille. Kirkkokonsertti sisältää laajan ja mielenkiintoisen kokonaisuuden gospel-musiikkia, klassisia pienoisteoksia, hengellisiä balladeja ja mukana on myös orkesterin omaa tuotantoa oleva messu.
Orkesteri on toiminut vuodesta 2010 ja julkaissut 4 levyä.
Orkesterin laulusolisteina toimivat Merja Saikkonen ja Tobias Andersin. Orkesteria johtaa Pekka Leander.

jäsenet:
Pekka Leander (trb)
Veikko Hakkarainen (pno)
Simo Pinomaa (sax)
Markku Renko (tp)
Jorma Katrama (bass)
Mikael Seire (dr)
Jan Vaaka (perkussiot)
Tobias Andersin (voc)
Merja Saikkonen (voc)

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Blues/ Gospel/ Kantri
  • Jazz & Swing/ Cocktail musiikki
  • Pop/ Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai