Virtuoso

Virtuoso on neljän lahjakkaan ja kunnianhimoisen nuoren miehen muodostama kotimainen huippuyhtye, joka rikkoo rajoja klassisen ja populaarimusiikin välillä. Klassisten laulajien poplaulutyylillä suomeksi esittämät, ikimuistoiset kotimaiset ja kansainväliset sävelmät johdattavat kuulijansa kuin varkain muistojen ja unelmien suloisille teille.

Virtuoso luo uudenlaisia ulottuvuuksia sekä laulajille että musiikin kuuntelijoille.
Esitetty musiikki on romanttista ja tunnelmallista, se tuo myös klassisen musiikin elementit lähelle tavallista kuulijaa.

Virtuoson debyyttialbumi "Virtuoso" on vakuuttava näyttö musiikillisesta kunnianhimosta ja osaamisesta. Albumi sisältää yksitoista romanttista sävelmää, joista huokuu niin laulun kuin sovituksenkin ansiosta kunnioitus perinteitä, tarinoita ja melodioita kohtaan. Virtuoson yhdessä esittämien kappaleiden lisäksi jokainen yhtyeen jäsen laulaa levyllä myös oman suosikkisävelmänsä soolona.

Virtuoso-albumille on valittu kaikkien aikojen rakastetuimmat ulkomaiset ja kotimaiset elokuvasävelmät kuten "Puhu hiljaa rakkaudesta", "Ei aina käy niin kuin haaveillaan", "Balladi elokuvasta Klaani" ja iki-ihana "Romanssi". Kevyen musiikin käännöshelmiä levyllä edustavat "En sanonut niin", "Rakkauden jälkeen", "Niin", "Sorry" ja "Rakkahin". Albumin mieleenpainuvimpiin kappaleisiin kuuluvat myös Veikko Samulin ja Juhan Vainion "Mun sydämeni tänne jää" ja koskettavimpana Schubertin "Ave Maria".

Kaikilla Virtuoson laulajilla on monipuolinen klassisen musiikin koulutus ja kokemusta sekä oopperan että musiikkiteatterin estradeilta.
Virtuosot ovat urallaan pitkälle tähtääviä muusikoita, joiden vahva ammatillinen ote näkyy jokaisessa albumin kappaleessa. Jokainen heistä on virtuoosi, jolla on oma erityislahjakkuutensa. Siinä piilee salaisuus, jonka ansiosta laulajien äänet sointuvat tasapainoisesti ja loistokkaasti yhteen.

Virtuoson musiikin siivittäminä kuulijoilla on lupa unelmoida ja nauttia uudenlaisesta, raikkaasta tulkinnasta, jossa laulajien intohimo esittämäänsä musiikkiin valloittaa. Vahvoja tunteita sisältävät kauneimmat klassiset ja romanttiset laulut ovat saaneet Virtuoso-yhtyeestä arvoisensa tulkitsijan. Virsuoso tekee myös joulukonsertteja. Kuuntele ja ihastu.

Riku Pelo baritoni
Roope Pelo tenori
Juhana Suninen tenori
Topi Lehtomäki baritoni

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Klassinen musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai