Albert Kajava

Neuvostoliiton vastahakoinen lahja Suomelle, Albert Kajava on stand up – koomikko sekä ympäristötekniikan diplomi-insinööri.
Albert Kajava on Hämeenlinnan Tomaatteja! Tomaatteja! – festivaalin Kong Show – voittaja sekä Vuoden Stand Up Tulokas – kutsukilpailun finalisti.

Albert on asunut Suomessa jo yli 20 vuotta ja hän tarkkailee ja jakaa havaintojaan suomalaisista ja suomen kielestä ikään kuin ulkopuolisin silmin.
Puoliksi suomalainen ja puoliksi venäläinen Kajava ei pelkää naurattaa kaksikielisyydellään. Venäläisaksentilla vitsiä heittävä koomikko puhuu omien sanojensa mukaan molempia kieliä yhtä huonosti.
Albert katsoo tavallisia asioita epätavallisesta näkökulmasta. Repertuaariin kuuluvat mm. pohdinnat siitä, minkälainen olisi meidän kulttuuri jos evoluutio jättäisikin meille hännän sekä retoriset kysymykset kuten ”Jos kerran niin moni tykkää matkustamisesta, miksi niin harva haluaa näyttää turistilta?”

Kajavan vetovoima perustuu hyvin kirjoitettuihin juttuihin ja rentoon läsnäoloon lavalla. Albert toimii myös sujuvasti juontajana.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Venäjä Venäjä

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai