Ari Kettukangas

Ari Kettukangas on kymmenien äänien mies, joka aloitti uransa jo 12-vuotiaana. Nykyään Ari on monialainen osaaja, joka esiintyy niin imitaattorina, juontajana ja laulajana sekä yhdistelmänä edellä mainituista. Ohjelmat sopivat esim. yritysten henkilökunta- ja asiakastilaisuuksiin sekä erilaisiin messu-, markkina- ja toritapahtumiin.

Imitaatioshow
Arilta löytyy ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokainen esitys räätälöidään aina asiakkaan toiveista mittatilaustyönä, jolloin siitä saadaan yleisön ja tilaisuuden näköinen. Ohjelmat rakentuvat puhe- ja laulushown ympärille, jonka menossa välähtelevät tuoreet ja ajattomat hahmot. Mukana on myös erilaisia sketsejä, vitsejä ja stand up -tyylistä huumoria. Esityksen pituus on n. 45 minuuttia ja sitä voidaan jaksotella tilanteen mukaan.

Juontaja
Vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla Ari juontaa arvokkaat ja rennot tilaisuudet. Erikoisalaa hänellä ovat mm. yritysten tilaisuudet, harjannostajaiset, messut, markkinat, toritapahtumat ja urheilukilpailut. Tarvittaessa juonto värittyy imitaatioilla ja hersyvällä huumorilla. Kun tilaisuuteen tarvitaan varma ja tunnelmaa keventävä juontaja, on Ari silloin oikea valinta.

Huutokauppameklari
Ari toimii esiintymisten ohessa huutokauppojen meklarina. Kokemusta on niin pienistä, kuin suuremmistakin huutokaupoista. Huumori on hyvä valttikortti kaupankäynnissä.

Mainosspiikkaus
Ari on spiikkannut uransa aikana lukuisan määrän erilaisia radiomainoksia. Hän käyttää mainoksissa omaa ääntään ja imitaatioita. Lopputuloksena syntyy virallinen tai hauska spotti ja vaihtoehdot voidaan myös yhdistää yhteensopivaksi kokonaisuudeksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai