Fathi Ahmed

Luulitko että sinulla oli vaikea lapsuus? Kokeilepa mitä on olla samaan aikaan somali, suomalainen ja teini Järvenpääläisessä lähiössä, vahvojen musliminaisten vaativassa kasvatuksessa. Tästä ja kaikesta muustakin löytyy onneksi loputtomasti materiaalia komediaan. Fathin lakoninen tyyli viimeistelee kokonaisuuden, joka riipaisee samalla kun kipeyttää vatsa- ja poskilihakset naurusta. Fathi on stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä joka aloitti stand up komiikan 2013. Fathin komediatyyli herätti alusta asti paljon kiinnostusta ja hän on edennyt alalla nopeasti

Fathi palkittiin “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015.Nykyään Fathi on komediafestivaalien vakioesiintyjä ja hän on tehnyt yli 1000 stand up keikkaa ympäri Suomea. Fathin stand uppia on voinut nähdä mm. Nelosen “Stand Up!” -ohjelmassa.

Stand upin lisäksi Fathi on näytellyt useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, kuten elokuvassa Aurora, ja TV-sarjoissa Aikuiset, Modernit miehet ja Rakkaus ja laki.
Fathin huumori on henkilökohtaista ja absurdia, mutta perustuu aina aitoon havaintoon.

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai