Impronautit

Virtuaalinen hetki hauskaa - PIKKUJOULUBUUGI
Pikkujoulutunnelmaa hilpeän boogie-biisin tahdissa – koko porukka mukaan pääsee tanssimaan toimitiloissa, juhlapaikassa tai etätyöoloissa.


IMPRONAUTIT vuorovaikutteinen VIRTUAALI-IMPROHETKI
Vuosijuhlatunnelmissa zoomissa…tai koulutuksen/seminaarin/kick-offin summaajana… tai tyhy-päivänä…
Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät zoomissa osallistujien ehdotuksista räätälöityjä improvisoituja tarinoita, mittatilauslauluja sekä improkohtauksia.
Impronautit duo sekoittaa tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin, luvassa vuorovaikutuksellista iloa ja vipinää. Tilaaja voi antaa etukäteen muutamia teemoja, toiveita ja inside-vitsejä, joita huomioidaan esityksessä.
Kaikki pääsevät mukaan ehdottelemaan aiheita chatissa (tai kuvassakin), liikkumaan ja laulamaan

YRITYSTAPAHTUMIIN... KICK OFF -TILAISUUKSIIN...TYHY-PÄIVIIN...JUHLIIN... SEMINAARIEN SUMMAAJAKSI…FESTAREILLE...MESSUILLE...GAALAAN...METSÄÄN...PIHALLE…

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on takana runsaasti tv-sarjoja ja tuotantoja teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa. Esiintyjiä 2-6 - aina tilaisuuteen sopivasti!

Impronauteista löytyy vahvaa laulu- ja musiikkipedagogista osaamista, musiikkiteatteriammattitaitoa ja upeaa muusikkoutta. Teemat esim. 20-40 -luku, 50-60 -luku, 70-80 -luku, merellisyys, häät, agentti-ilta, Italia, myös tilaajan oman väen shown toteuttaminen onnistuu.

Jos haluat tilaisuudeltasi lähinnä rentoa yhdessäoloa, hyvän seuran ja ruoan nautiskelun lisäksi voi impronautiskella IMPRONAUTIT-ryhmän ohjelmasta!
Impronautit voivat esittää vaikkapa lauluja viinistä, viinien valmistusmaasta, ruoasta, seurueen naisten kauneudesta, eläkkeelle jäävän kollegan kalastusharrastuksesta – tunnelmallisia ja hilpeitä ohjelmanumeroita esim. ruokalajien väliin asiakkaiden ehdotuksista.
Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset Impronautit tekevät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen mittatilausmusiikkia, luovat lauluautomaatin.
Väki saa ehdotella omaan yritykseen liittyviä aiheita tai heittäytyä aiheissaan ihan vapaalle. Impronauteista yksi tai kaksi voi toimia koko illan seremoniamestarina, varmistamassa, että kaikki sujuu, vetämässä asiakkaan niin toivoessa myös pieniä vuorovaikutuksellisia ryhmätehtäviä.
Impronautit ovat teatterin sekä musiikin ammattilaisia. Koulutusta on kertynyt mm. Sibelius-Akatemiasta, Teak- sekä Metropolia-opinahjoista. He toimivat teattereissa, Kaupunginteatterin sekä Peacockin musikaaleissa, tv-töissä, laulujen tekijöinä Suomen ykkösartisteille, teatteri-ilmaisun- sekä musiikinopettajina.

YLLÄTYSVIERAAT
Näyttelijät aiheuttavat hauskaa hämmennystä ja yllätysohjelmanumeroita pitkin juhlailtaa, kuljettavat seminaari- tai yritystilaisuuden teemaa esiintyessään Hahmoja: * yli-innokas juontaja * puheen pitäjä * entinen työntekijä * valetarjoilija * remonttimies * kokkina taikuri * lähettipoika, joka paljastuu beatboxaajaksi * muita rooleja, mitä vain Iltaan säpinää ja yllätyksiä aiheuttaneet vieraat paljastuvat viimein näyttelijöiksi; lopussa n. 20 min. musiikillinen ohjelmanumero.
Väki voi nauttia kyllä musiikista ihan tuoleissansakin mukavasti ilman kirjoitteluja tai haastateltavaksi pääsemistä. Ketään ei pakoteta laulantaan mukaan, mutta toki usein ihmiset innostuvat mukaankin. Esiintyjämme ovat improvisaation, musiikin, stand up -komiikan sekä teatterin ammattilaisia ja kaikki ovat erikoistuneet vuorovaikutukselliseen tekemiseen - luvassa on iloa ja vipinää!

VALETARJOILIJAT:
Ohjelmanumero voidaan virittää alkuun VALETARJOILIJOILLA.
Esitys voi olla (tilaajaa lukuunottamatta) asiakkaille yllätys. Esiintyjät aloittavat esiintymisensä pikkuhiljaa valetarjoillen. He korjailevat tarjoilija-asuissa tyhjiä laseja, kaatavat viiniä ja tutustuvat väkeen. Nämä tarjoilijat saattavatkin tehdä yllättäviä asioita: puhuvat ihan mitä sattuu tarjottavan viinin dementoitumisesta, pyllistelevät pullon korkinavauspuuhissa lattialla, filirttailevat ja heittävät erikoisia kommentteja. Valetarjoilijat voivat liittää esitykseensä huvittavia tietoja asiakkaista, lämminhenkisen humoristisia asioita esim. jonkun tasavuosisyntymäpäivistä, intohimoisesta kalastusharrastuksesta, toimialasta jne. Muitakin yllättäviä vieraita piipahtaa tilaisuudessa.
Pikkuhiljaa väki alkaa tajuta, että nyt on jotain tekeillä – ja varsinainen loppuohjelmanumero voikin alkaa.
Esitys on vuorovaikutuksellinen ja humoristinen, laulut tehdään täysin yleisön antamista aiheista. Tilaisuus saa omat mittatilauslaulunsa, esim. omia serenadeja, mainoslauluja, ralleja päivän teemasta.
Esiintyjät ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia. Taustalla viihdeohjelmien tekoa mm. Maria-show, Jope Ruonansuun sketsit, juontoja, improvisaatioesityksiä, lauluntekoa suomen ykkösartisteille.

Myös juontoja sekä houstauksia!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai