Jose Ahonen

Taikuri & Mentalisti Jose Ahonen

Jose Ahosen kiinnostus taikuuteen luiskahti aika pian sorminäppäryysjutuista taikuuden psykologiselle puolelle. Josea viehätti myös esiintyminen, viihdyttäminen ja ihmeiden jakaminen.

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta. Jose on vangitseva ja viihdyttävä puhuja, kouluttaja, juontaja ja esiintyjä.

Jose Ahonen kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.

Uudenlaista taikuutta jossa pääosassa ihmiset! Jose luo illuusion ajatuksen lukemisen mahdollisuudesta, alitajuisista suggestioista ja ihmisten käyttäytymisen ennustamisesta uskomattomia sattumia unohtamatta.

Mielen taikuus näkyy lavalta kauas -

Lavalla Jose demonstroi mielen ihmeitä koko yleisölle. Show on vahvasti interaktiivinen - yleisö osallistuu ajatusten lukemiseen, kokee suggestioita ja todistaa uskomattomia sattumia. Myös muutamat yleisön edustajat pääsevät lavalle kokemaan, millaista esimerkiksi ajatusten lukeminen ja valheenpaljastaminen on. Pääosassa ovat ihmiset, ei taikurin näppärät sormet. Hauskaa, viihdyttävää ja taatusti ihmetystä loppuillaksi herättävää. Show sopii kaikenikäisille, mutta on suunnattu aikuisille.

Jose Ahonen keikkailee yhdessä myös Johannes Malkamäen kanssa. Mielen taikuuteen, mentalismiin, keskittynyt duo Jose & Johannes ovat esiintyneet yhdessä pari vuotta. Tampereen parhaaksi taikuriksi vuonna 2009 nimetty Ahonen on harjoittanut mentalismia kymmenen vuotta, aisapari Johannes Malkamäki neljä vuotta. Kaksikon taikuus tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Ketään ei kuitenkaan pakoteta lavalle tai hypnotisoida nolaamaan itseään, tarkoituksena on viihtyä. Mentalismilla pyritään luomaan universaali kokemus, illuusio yliluonnollisesta, vaikkei siihen uskoisikaan. Ahoselle ja Malkamäelle taikuus on esiintymistä ja viihdettä. – Taikuudella pyritään saamaan lapsenomainen kokemus aikuiselle. Lapsille kaikki on ihmeellistä, mutta aikuinen järkeistää ja lokeroi asioita. Mieli ja psykologinen taikuus ovat uuden, nuoremman sukupolven juttu. Mentalismi tapahtuu myös katsojan pään sisällä ja sen ideana on vuorovaikutus yleisön kanssa.

Koulutukset

Josen workshopit ovat viihteellisiä mutta tiukkaa asiaa sisältäviä paketteja, joissa yleisö oppii paljon käytännöllisiä vinkkejä vuorovaikutukseen ja käytännön psykologiaan. Vinkit eivät ole teoriapohjaisia, vaan oikeassa elämässä ja taikuuden viitekehyksessä testattuja ja hyväksi havaittuja metodeja.

Valheet -workshop

Jokainen meistä valehtelee, eikä yhteiskuntamme edes toimisi ilman pieniä valkoisia valheita. Usein nämä valheet ovat harmittomia, mutta joskus tulee myös tilanteita jolloin tulisi tietää varmasti, puhuuko toinen totta. Valheen huomaaminen saattaaa säästää pitkän pennin tai vaikkapa sydänsuruilta.Kaikilla meistä on kyvyt havaita valheita, mutta omaksumalla ja ottamalla haltuun muutamia tekniikoita saadaan osumatarkkuutta parannettua huomattavasti.
Luennolla opetellaan havainnoimaan ja paljastamaan valheita eri tekniikoin.
Kesto 60 min

Valheet & Muisti -workshop Jose Ahonen & Tommi Lahti

Mukana myös muistimestari Tommi Lahti, joka opettaa yleisön muistamaan nimet, päivämäärät, numerot ja muut tärkeät asiat. Kuka tahansa voi oppia esimerkiksi piin sata desimaalia parissa tunnissa. Tommi kertoo salaisuudet oikeasti toimiviin muistitekniikoihin.
Kesto 90 min

Viraalimarkkinointi käytännössä Jose Ahonen & kouluttaja Markus Kosonen

Josen "Magic for Dogs" videot saavuttivat yli 10 miljoonan katselukerran ensimmäisellä viikollaan. Kiinnostusta videoihin tuli ympäri maailmaa tiedotusvälineistä ahneisiin manageriyhteydenottoihin. Kuinka tienata YouTubella? Kuinka välttää sudenkuopat? Miten ja mitä kautta Josen videot levisivät ja mitkä olivat ne syyt, joiden avulla videoista tuli viraalihittejä? Workshopissa tutkitaan myös YouTuben statistiikkaa Magic for Dogs-videoiden osalta - näitä tietoja et muualla näe.

Kouluttaja ja av-alan yrittäjä Markus Kosonen esittää tiiviin paketin viraalimarkkinoinnin mahdollisuuksista. Tehokas mediahuomio kiinnostaa; ja sen voi toteuttaa myös kustannustehokkaasti. Internetissä leviävät viraalivideot ovat saaneet monille mainostajille erittäin laajaa huomiota. Näihin tuotantoihin kuuluu viraalivideoille ominaisia piirteitä, jotka voidaan toisintaa. Workshopissa katsotaan viraalivideoita ja selvitetään syitä niiden leviämiseen.

Josesta sanottua:

”Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!”
Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö


”Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.”
Matti Lehto, pääkouluttaja, Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

Josen saat mukaan myös ohjelmassa:
TAIKOVAT TARJOILIJAT

Tarjoilijoita on monenlaisia. On perinteisiä ja hieman erilaisia. Nyt esittelemme ystävälliset tarjoilijat, jotka ovat taikuuden ammattilaisia. He näyttävät ja käyttäytyvät kuin tarjoilijat, mutta heidän tarjoillessaan tapahtuu vieraiden silmien alla selittämättömiä illuusioita. Jälkiruuan aikana Taikovat Tarjoilijat esittävät yhdessä upean lavashown.

Taikovia Tarjoilijoita varataan tilaisuuteen sopiva määrä riippuen tapahtumaan osallistuvien lukumäärästä.
Kaksi Taikovaa Tarjoilijaa viihdyttävät 20 pöytäseuruetta ja kolme taikuria jopa 30-45 pöytäseuruetta, näin mahdollisimman moni pöytäkunta saa kokea lähitaikuutta illan aikana.

Tilaa Tarjoilevat Taikurit illallisen ajaksi. Ohjelma sisältää lisäksi noin viiden minuutin lavashown, tai lisätilauksesta näyttävän 20 minuutin lavashown.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai