Panu Kärri

Panu Kärri on uransa aikana kiertänyt Suomen stand up -klubit aina Kotkasta Leville. Kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan hän on perustanut Sikahauska Stand up -klubin, jonka alla toimivat myös treeni- ja open mic -klubi Sikahauska-Possukerho sekä vuosittaiset Sikahauska Stand up -festivaalit.


Esiintymiskokemusta Kärri on kerännyt 7-vuotiaasta lähtien harrastajateatterin kautta. Tie johti sieltä improvisaatioteatteriin ja 2000-alkupuolella stand up kapsahti päälle. Kärri esiintyy aktiivisesti stand upin lisäksi myös juontajana sekä Improvisaatioryhmä Pisteen kanssa. Kokemuksen kautta hän on takonut itsestään luonnollisen, itsevarman ja rennon esiintyjän.


Kärrin komiikka ammentaa aiheensa hänen omasta elämästään; siitä miten 30-vuotias sarjakuvien suurkuluttaja ja kahden lapsen isä kompastelee eteenpäin elämässä. Kärrin huumori on etelä-karjalaisen rentoa ja vauhdikasta, itselleen ja omalle sähläämiselleen nauramista. Ketään tai mitään ei loukata huumoria vääntäessä. Yleisö voi turvallisesti tulla Kärrin kyytiin viihtymään ja nauramaan.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai