Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma on yksi Suomen ahkerimmin keikkailevista standup -koomikoista.

Jos suomalaisella viihteellä olisi eturivi, seisoisi Jaakko Saariluoma tukevasti sen keskellä, askeleen muiden edellä. Näyttelijä, tv-tähti ja viihdemaailman monilahjakkuus kuuluu kiistatta kotimaisen stand up -komiikan kirkkaimpaan kärkeen.

Saariluoman nopeatempoinen ja haastavan koominen tyyli on selkeää ja hauskaa. Jaska hallitsee loistavasti yleisön kanssa keskustelun ja saa katsojat vapautumaan helposti, joten keikat muuttavat muotoaan kerrasta toiseen. Yksi asia, mikä ei muutu on se, että yleisöllä on aina hauskaa.

Jaskaaks tässä -Show
Kaikille etätyöläisille kotiin tai töihin –suoraan streemattuna, komediallinen talk show tuo piristysruiskeen päivään.

Jaakko Saariluoman vetämä ja Petri Somerin säestämä komediallinen talk show sisältää keskustelua annetuista aiheista tai aiheen vierestä – juuri sellaisena kuin haluatte.
Petri Somerin soitto keventää talk show’n tunnelmaa “musavisailun” muodossa tuoden mukaan kavalkadin ikimuistoisia tunnareita esimerkiksi tv-ohjelmista tai tutuista mainoksista.
Jaska vierailee yrityksessänne ennen tapahtumaa haastatellen ihmisiä, nämä pätkät liitetään sopivasti showhun tapahtuman aikana.
Talk show’hun voidaan ottaa mukaan myös yrityksenne henkilökuntaa tai ulkopuolisia vierailijoita.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai