Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on pohjoismaiden eniten streemattu lasten bändi! Yli 120 miljoonaa Youtube katselukertoja tekee bändistä ja hahmosta valtavan suositun.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu - bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tobbe ja Jocke. Tobbe laulaa ja säätää ja Jocke soittaa kitaraa. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja. Ai niin, niitä joita kutsutaan myös konga-rummuiksi!

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. On poppia, reggaeta, viisuja, rokkia, countrya ja spagettiwesterniä. Aarne Alligaattori esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi.

Yhtye säveltää kappaleensa itse ja Kana on auttanut tekstien kanssa. Sanotaan että bändi soittaa viidakkomaista lastenpoppia mutta käytännössä kappaleet edustavat eri musiikkityylejä.
Näin musiikki pysyy kiinnostavana ja monipuolisena. Ensimmäinen levy julkaistiin 2003. Orkesteri on tähän saakka julkaissut 2 suomenkielista (Universal) ja 5 ruotsinkielistä (Marcurius) levyä + DVD ja satukirja "keikka Suomenlinassa".

Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu - hurjaa, mutta ei kuitenkaan liian hurjaa!
Viidakkorumpu esiintyy 3 tai 6 hengen kokoonpanossa paikasta ja tapahtuman luonteesta riippuen. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu esiintyy myös ruotsiksi.

Kielet

  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai