Anders Apina - laulua ja lystäilyä

  Anders Apinan ohjelma rakentuu osittain omille sävellyksille ja laululeikeille, osittain vanhoille että uudemmille tunnetuille lastenlauluille. Vuorovaikutuksellinen ohjelma antaa lasten olla pääosassa. Näin he oppivat uusia lauluja,hauskaa rytmiikkaa ja saavat kokea aitoa musiikin iloa! Laulujen hienot, nokkelat ja hassut sanoitukset ovat kirjailijoiden Tove Appelgrenin, Marita Lindquistin ja Peter Sandströmin käsialaa. Suomennokset Mirja Hovila.

  Anders Apina suunnittelee aina ohjelmansa lasten ikään sopivaksi - niin päiväkotien pienemmille kuin jo koulussa oleville. Aitoa iloa suomenruotsalaiseen tapaan. Esityskielet ruotsi,suomi tai vaikka molemmat. Kesto 35 min.

  Anna-Maria Nordman/Vasabladet
  “Anders Apinan esitys on täynnä hassuja ja mukavia tekstejä. Hänen jazzillista svengaavaa komppiaan jaksaa aikuinenkin korva kuulla. Lisäksi hän on esiintyjä, joka huomioi ja kohtaa nuoren yleisönsä - ja sehän on asian ydin! Atte Apina ei puhu lasten ohi, eikä naura heille. Hän puhuu lapsille ja lasten kanssa. Niinpä Andersin ja lasten välille ei jäänyt turhaa etäisyyttä. He lauloivat, tanssivat ja pitivät hauskaa - yhdessä!

  Kielet

  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Lastenmusiikki

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai