Balloon Queen/ Ilmapallotaikuri Taika

Balloon Queeninä aiemmin tunnettu Linda keikkailee nyt nimellä Ilmapallotaikuri TAIKA.

Ilmapallotaikuri tuo tullessaan taian tuntua ja iloista tunnelmaa!

Ilmapallotaikuri taiteilee ilmapalloista eläimiä, kukkia ja miekkoja lasten toiveiden mukaan.

Ilmapallotaikuri TAIKA on esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa, aina suurista lavaesiintymisistä pienempiin perhepäiviin, tuoden mukanaan iloa, riemua ja hyvää mieltä.

Ilmapallotaikuri TAIKA loihtii nopeasti ja kiehtovasti valtavan määrän erilaisia ilmapallohahmoja. Tilaisuuden mukaan on mahdollista tehdä näyttäviä useasta pallosta koostuvia hahmoja, tai nopeammin tehtiviä yhdestä pallosta muotoiltavia eläimiä, kukkia ja miekkoja.

Ilmapallojen muotoilussa otetaan aina vahvasti mukaan elämys - itse valittu väri, silmät ja muut tärkeät piirteet. Taika kohtaa lapset iloisella ammattitaidolla, jättäen positiivisen muistijäljen koko perheelle.

LAVAESIINTYMISET

Ilmapallomaasta valtavalla ilmapallonipulla lentävällä Taikalla on monta hauskaa sattumaa kerrotavanaan! Arvaatko, mihin eläimeen hän törmäsi Monsuunimetsän puolella, tai mikä hahmo sukelsi vastaan uintireissulla? Hauska ja osallistava tarina sisältää jännittäviä käänteitä, lavalle valittavia apureita ja tietenkin ilmapallotaikaa!

Ilmapallotaikurointi ja lavaesiiintymiset ovat myös yhdistettävissä. Ilmapallotaikurointi voi tapahtua ennalta katsotulta paikalta, etenkin jos jonon muodostuminen on todennäköistä, tai kierrellen tilaajan toiveiden mukaan.

Sopisiko teidänkin juhliinne tai tapahtumaan tunnelman kattoon nostattava esiintyjä, jonka ilmapalloluomukset ja aito kohtaaminen jättävät suut hymyilemään vielä pitkäksi aikaa esityksen jälkeen!

Ilmapallotaikuri luo vaikkapa kauppakeskuksiin tai erilaisiin tapahtumiin tunnelmaa luovilla ilmapallosomisteilla.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai