Duo Keksintö


Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät tilaisuuksiin mittatilauslauluja sekä ottavat muutaman vanhan tutunkin laulun yhteiseen musiikkihetkeen. Svengi ja musisointi sujuu yhdessä vuorovaikutuksellisesti.

Yleisö voi osallistua laulujen sepitykseen halutessaan ehdottamalla lauluille aiheita, lauluissa seikkailevia henkilöjä, asioita tai esineitä esimerkiksi omien kulmien asioita. Laululeikit opetellaan hetkessä. Tanssiminen ja hulluttelu on erittäin sallittua – heilua saa jos huvittaa. Duo hyppää ilomielin tilaajan teemoihin mukaan.

Esiintyjät kuuluvat Impronautit-ryhmään. Impronautit ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia, mm. Metropolia -opinahjoista.
Kitaristi Juha-Matti Grönlund on opiskellut Pop&Jazz -konservatoriossa sekä varhaismusiikkikasvatusta Metropoliassa ja vetänyt vuosia lastenmusiikkihetkiä sekä muskareita.
Johanna Viksten on musiikkivalmentaja, kulttuurituottaja(AMK), juontaja, dubbaaja, laulaja-lauluntekijä jonka lauluja esittävät myös muut: (Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Suvi Teräsniska, Yölintu, Jore Marjaranta, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt jne). Johanna on näytellyt ja juontanut satoja keikkoja, yritystapahtumia, mm. Lasse Lehtisen ohjelmassa ja muissa tv-töissä. ja hän opettaa lauluntekoa, työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. Viiru ja Pesonen, uudet Muumi-elokuvat), Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on tuttu Pikku Kakkoset Musavideot-sarjasta ja hänen yhtyeensä on keikkaillut mm. Pori JazzKidseissä, Rauman Pitsiviikoilla, Kotkan Meripäivillä, Puistobluesissa, Valkeakosken Työväenmusiikkifestareilla, Skidifestareilla sekä ympäri Suomen päiväkodeissa sekä kouluissa. Duoa voi kasvattaa bändiksi myös mm. upealla beatboksaajalla, viulisti-laulajalla.

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai