Ilmapallotaikuri Jaani

Ilmapallotaikuri Jaani on alansa huippuja Suomessa. Ilmapallot ovat muotoutuneet hänen käsissään jo yli 15 vuoden ajan ja hänen käsiensä läpi on kulkenut yli 100.000 ilmapalloa, joten hänellä on rautainen kuminen ammattitaito ja rutiini.


Jaani ei ole kuitenkaan mikään pelkkä ilmapalloautomaatti, joka tuottaa ilmapalloja kuin liukuhihnalta, vaan hän hauskuttaa yleisöä pienillä tempuilla ilmapalloja tehdessään. Häneltä löytyvät oikeat ilmapallokuviot jokaiseen tilaisuuteen ja ulkomuistista hän loihtii yli 200 erilaista toinen toistaan näyttävämpää ilmapallohahmoa, jotka yllättävät katsojat yhä uudelleen ja nostavat hymyn huulille.


Jaania voi tilata niin suuriin yleisötapahtumiin (messut, kauppakeskukset, kaupunkijuhlat…) kuin pienempiin juhliin synttäreistä häihin ja puutarhajuhlista kyläjuhliin. Myös juhlat, joissa on paikalla vain aikuisia, onnistuvat, sillä hänen ilmapallonsa saavat myös aikuisissa leikkisän puolen esiin. Hän on esiintynyt ilmapallojen kanssa niin diskoissa, työpaikkajuhlissa, opiskelijajuhlissa kuin häissä, joissa oli paikalla vain aikuisia.


Jaani puhuu loistavan englannin, saksan ja ruotsin kielen lisäksi myös small talk ranskaa sekä ilmapallovenäjää, -eestiä, -puolaa, -espanjaa ja tulee sieltä jopa italiaa, kiinaa ja persian kieltä tarpeen vaatiessa. Oman kielen kuuleminen/puhuminen nostaa hymyn kaikkien huulille.

Yli 15 vuoden ilmapallotaikurin uransa rinnalla Jaani on opiskellut ympäristötieteilijäksi ja hän tekee parhaillaan väitöskirjaa vedenlaadusta. Siksi hän käyttää luontoystävällisiä 100 % luonnonkumisia ilmapalloja, jotka voi laittaa myös kompostiin maatumaan, kun niistä aika jättää.
Jaani on varma yleisömagneetti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi
  • Saksa Saksa
  • Ruotsi Ruotsi
  • Viro Viro

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai