Improvisaatioryhmä VSOP

Kun suunnittelet omia tai yrityksesi juhlia, muista Improvisaatioryhmä VSOP.

Ryhmän ammattinäyttelijät loihtivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivan "tässä ja nyt" -luodun improvisaatioesityksen. Jokainen ilta on ensi-ilta!
Esitykset muokkaantuvat kaikkiin tiloihin ja kaiken kokoisiin tapahtumiin. Kahden hengen improvisaatioesityksestä isompaan musiikki-improa sisältävään kokonaisuuteen. Kysy vain!

VSOP tarjoaa improvisaatiokoulutusta. Yrityksenne ryhmähengen nostamista, esiintymistaidon kohentamista, rohkeutta tai vaikkapa pientä esiintymisen iloa - sitä kaikkea saa improvisaatiokoulutuksesta ammattimaisten ohjaajien käsissä.

Kielitaitoisia ja hauskoja juontajia tilaisuuksiisi löytyy myös VSOPlta. Ammattitaitoiset muusikot ovat myös palveluksessanne, kun tarvitsette musiikkia tilaisuuksiinne.

Ryhmään kuuluvat televisiossa, radiossa kuin teattereiden lavoillakin nähdyt ammattilaiset

TEEMU AROMAA, MISKA KAJANUS, NIINA LAHTINEN, MISA PALANDER, JUSSI PUHAKKA, SANNA SAARELA, TUUKKA TIIHONEN, ULLA VIRTANEN

Kokoonpanot vaihtelevat esityksissä. Musiikkivastaavat pianistit KATJA LAPPI & NOORA NYKÄNEN
*Pianisti tuo esitykseen "elokuvan soundtrackin", luoden tunnelmaa ja mahdollistaen esiintyjiltä myös lauluimprovisaation. Erityisesti yli 100 hengen tilaisuuksissa, on pianisti erittäin suositeltava.

VUOROVAIKUTUSKOULUTUS
Improvisaation kautta tehtävä koulutusrupeama, jossa syvennetään ryhmänne yhteishenkeä, opetellaan positiivista ideointia ja pidetään yhdessä hauskaa. Tämän jälkeen moka on lahja. Koulutus vapauttaa ilmapiiriä ja ideointia, antaen uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa työyhteisössä. Kohtaamista, kuuntelua, hyväksyntää, positiivista mokaamista ja rohkeutta.
Tarvittaessa koulutukseen voi sisällyttää osion esiintymiskoulutusta niille, jotka työssä joutuvat "esiintymään" eli pitämään puheita ja luentoja.
Kesto: Ryhmän koosta riippuen 1h – 3h. Mahdollista myös järjestää pidempiä työpajoja. Yhtä 20 henkeä kohden yksi opettaja tarpeellinen.

Improvisaation periaatteet ovat samat kuin hyvässä vuorovaikutuksessa.

kuuntelu, hyväksyntä, näkemyksen laajentaminen, rohkeutta uusien ideointien vastaanottamiseen, rakentava vuorovaikutus, moka on lahja, huonoja ideoita ei ole vaan kaikesta voi syntyä jotain uutta, yhteishenki syntyy yhteisen leikin kautta, riskinotto, spontaanius, statusten tasapainotus

JUONTAJA TILAISUUKSIIN Ammattitaitoinen, hauska ja supliikki juontaja tilaisuuteesi.(Suomi, englanti, ruotsi)

Nyt uutta: MYÖS LASTEN IMPOA

Mielikuvitusleikit ovat kaikille tuttuja lapsuudesta. Niissä mikään ei ole mahdotonta ja maailmoja luodaan uusiksi. Ja improvisaatiohan on juuri sitä, mielikuvitusleikkiä!
Improvisaatioteatteriesitys toimii niin lapsille siinä missä aikuisillekin. Kaikki keksitään tässä ja nyt, mitään ei ole käsikirjoitettu etukäteen.
Lapset ovat riemuissaan, kun saavat nähdä vaikkapa suosikkisatuhahmonsa näyttelijöiden käsissä muokkaantuvan hassuiksi, iloisiksi, opettavaisiksi, hurjiksi, -ties minkälaisiksi improtarinoiksi.
Esitys sopii kaikenikäisille lapsille ja lastenmielisille. Improvisaatiossa kaikki on mahdollista, ja Improvisaatioryhmä VSOP näyttääkin ”kun tämä on totta, mikä muu on totta”.
Ryhmien näytösvarauksissa suosittelemme koululaisryhmiä varaamaan ikäryhmittäin näytöksiä (esimerkiksi 1-3 lk ja 4-6lk). Improvisaatioryhmä VSOP on ammattiteatteriryhmä, johon kuuluvat televisiosta, teatterista ja radiosta tutut näyttelijät ja teatterin
ammattilaiset.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai