Joulupukki, Mestaritonttu ja Karri Kalkkunan huikea liveshow

Joulupukki, Mestaritonttu ja Karri Kalkkunan huikea liveshow!


Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

2023 uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Menossa mukana on Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...

Show'hun kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

Sopii joulunavauksiin, päiväkoteihin, kouluihin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Joulupukin video yrityksille:

Haluatko kiittää työntekijöitäsi unohtumattomalla tavalla hyvin sujuneesta vuodesta? Olisiko mukava ilahduttaa asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi ainutlaatuisella, hauskalla ja taianomaisella videolla? Onko toiveenasi tuoda joulun tunnelma yritykseesi uudella ja innovatiivisella tavalla?

Räätälöimme, kuvaamme ja editoimme jouluvideon yrityksesi käyttöön elokuvallisella ammattitaidolla!

Soita meille tai lähetä mailia niin laitamme Korvatunturin elokuvatontut hommiin.

Käytössämme on keväällä Lapissa sekä syksyllä Seurasaaressa kuvattua vaikuttavaa materiaalia. Lisäksi kuvaamme Pukin pajaksi lavastetussa studiossa yritysten toivomat terveiset ja pukin sanomiset jokaiselle videolle erikseen. Videoon sisältyy myös Mestaritontun säveltämää musiikkia, joka hiotaan jokaiseen videoon erikseen luomaan tunnelmaa.

Tässä linkki esittelyvideoon, jonka avulla saa parempaa kuvaa tuotteesta:

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai