Lastenteatteri Marhaminta

esityksessä, jossa lapset ovat mukana alusta saakka. Esitykset sopivat lähes kaikenikäisille.

Marjatuuli toimii lastentarhaopettajana ja on leikkien ja tarinoiden moniosaaja. Sanna Mansikka puolestaan on omaa muusikkotaustan, hän on keikkaillut trubaduurina ja bändin kanssa. Debyyttialbumi ilmestyi 2002. Lähes kaikki Marhamintan esitykset ja laulut ovat Sannan käsialaa, loput sitten vanhoja tuttuja sävelmiä. Marhaminta on keikkaillut ympäri Suomea erilaisissa lastentapahtumissa, ruotsinlaivoilla ym. Myös päiväkodeissa on kierretty esiintymässä.

Ohjelmavaihtoehtoja:

Jaakko Jätti
Kun vikkelän ja viisaan Mennin myssy katoaa, alkaa tapahtua kummia. Väkivahva Jaakko huomaa, että omat keinot ovat muiden neuvoja paremmat. Saako Menni myssyn ja taitonsa takaisin, entä toteutuuko Jaakon toive? (Kaikenikäisille) 35 min

Maailmanympärimatka
Musiikillinen maailmanympärimatka; reipas, keväinen, jossa matkustetaan laulaen ja leikkien aina Grönlannista Intiaan. (0-100 v.)

Rautahannu
Keskiaikainen ritaritarina marionettiteatterina. Musiikin kuljettama klassinen satu ilmeikkäillä marionettinukeilla
(4v alkaen) 35 min

Kurrasmaa
Jouluinen tonttutarina, jossa käydään läpi neljä elementtiä (vesi, tuli, maa, ilma) ja opitaan vuorenpeikkojen talvitanssi
(0-100 v.)

Valkea kyyhky M
Tyttö löytää oven, jota ei saisi avata. Mitä sieltä löytyykään, ja kuinka päästä jälleen kotiin? Valkea kyyhky tuo avun. Kerronnallinen satu klassisin elementein . Useita muitakin esityksiä, myös nukketeatteria pienimmille.
(3-12 v.) 35 min.

Munan Ihme
Niitylle on ilmestynyt muna, jota ihmettelee pelokas pupu sekä piittaamaton Leevi-poika. Pajutar huolehtii munan lämmityksestä, ja pian siitä kuoriutuukin kultatipu. Noita Ilmi Ilkinen tavoittelee tipua , mutta sotkeutuukin loitsuissaan pahan kerran..
Esitys sopii kaiken ikäisille lapsille.
Lapset osallistuvat leikkeihin nukketeatterin lomassa.
Kesto n. 25 min.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai