Laulava nukke Maddaleena

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, jonka esitykset taskut ovat täynnä iloista hassuttelua. Luvassa on laulua, leikkejä ja löytyypä matkalaukusta taikojakin…

Toisessa roolissa Maddaleena voi toimia kasvomaalarina. Kasvomaalari Sari loihtii siveltimellään hauskat kasvomaalaukset lastentapahtumissa, tavarataloissa, syntymäpäivillä - ihan missä vaan! Maalari pukeutuu aina teeman mukaan - yrityksen merirosvojuhlissa merten kuningattareksi ja sirkussynttäreillä klovniksi! Maddaleena tekee myös ilmapallofiguureja.

Karaoke: Lasten karaoke on hauska ohjelmanumero lapsille ja lapsenmielisille. Maddaleena toimii karaoken vetäjänä laulaen välillä itsekin. Karaokelistalla on tuttuja iloisia lastenlauluja, mm. Minä soitan harmonikkaa, Jänis istui maassa ja Postimies Pate sekä iskelmiä ja päivän hittejä vanhemmille lapsille. Lasten karaoke sopii tavarataloihin, kauppakeskuksiin, messuille, yritysten lastenjuhliin.

Jos tarvitsette sujavasanaista lastentapahtuman juontajaa niin Maddaleena voi tässä auttaa joko Maddaleenana tai sitten ihan itsenään - Sarina.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai