Leena Pyylampi

Leena Pyylampi, laulaja-pianisti, trubaduuri, lauluntekijä. Virkistystä ja levollisuutta vuosikokoukseen, työpalaveriin, tyhy-päivään, koulutuspäivään...

Tilattavissa tilaisuuteesi ajatuksella ja lämmöllä suunniteltua, sydämellä ja taidolla esitettyä musiikkiohjelmaa; tunnelmaa, iloa, elämyksiä, yhteisöllisyyttä.
-monipuolista ammattitaitoista musiikkiohjelmaa

Musiikkia luomuna tai etänä mm. Teams:in ja Zoom:in kautta.
Palautetta etäkeikoista:
Olit niin aito ja läsnä, vaikka siellä. Laulusi toivat lämpöä ja iloa tähän kylmään päivään. Toimi jopa paremmin kuin keikalla, kuuntelin sanoja oikein kunnolla. Virkisti ja rauhoitti, tästä on ihana aloittaa viikonloppu, kiitos.


-25 vuotta päätoiminen muusikko
-viihdeohjelman lisäksi omia näpäköitä tai lempeitä laulelmia

Leena on upeaääninen ja ammattitaitoinen esiintyjä jolta onnistuu kaiken tyylilajin ohjelmisto, pop, jazz, iskelmä, tanssi, kupletti, musikaalisävelmät. Monipuolinen ja laaja ohjelmisto. Laulukielinä pääosin suomi ja englanti, mutta myös italia, saksa ja ruotsi. Leena voi toimia myös tapahtuman juontajana.

Leena suunnittelee ohjelmakokonaisuuden mittatyönä tilaisuuden mukaan, teemaillat, jutut, juonnot, säestykset ja yhteislaulut. Voit kuulla suosikkisävelmäsi ja nauraa hauskoille välispiikeille. Myös Leenan omat laulut ovat valloittaneet monien sydämet niin keikoilla, konserteissa kuin levyillä.
Tunnelmallista ja raikasta, rohkeaa ja perinteistä musiikkiohjelmaa juhliin ja tapahtumiin.

Laulelmakonsertteja: iloa, tunteita ja energiaa
Trubaduuri päiväksi -kokonaisuus sisältää konsertit lapsille, vanhuksille ja aikuisille.

•Lapset
Laulava Pupujussi Lastenlaulujen aikamatkalla. Osallistava konsertti, jossa kuullaan lastenlauluja jokaiselta juhlavuosikymmeneltä. Konsertissa on mukana myös laululeikkejä.

• Vanhukset
Yhdessä iloisesti juhlien -konsertti sisältää iskelmien, kuplettien ja tanssimusiikin helmiä vuosilta 1917–2017, jokaiselta itsenäisyyden vuosikymmeneltä jotakin; yhteislauluina tai esitettyinä lauluina.

• Aikuiset / kaikille vapaa yhteislaulutilaisuus
Parhaita paloja ja rakkaimpia viisuja. Valitut laulut kertovat yhteistyöstä, rakkaudesta, välittämisestä ja Suomen luonnon kauneudesta. Lauluja mukana jokaiselta vuosikymmeneltä.

• Yhdessä-laulelmakonsertti
sisältää Leenan laulelmia elämänilosta, välittämisestä, rakkaudesta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta, sekä kohottavia yhteislauluja teemaan sopien. Yhdessä me rakennamme lempeämmän, suvaitsevamman ja iloisemman Suomen, vanhoja arvoja kunnioittaen.
Pääosassa konserteissa ovat laulut eri vuosikymmeniltä.

Tilaaja voi valita ohjelmista neljä haluamaansa, tai vähemmän, jolloin hinta neuvotellaan erikseen. Valtakunnallisista kriteereistä päivään sopivat: yhdessä laulaminen ja kokeminen, yhteiset hetket, suomalainen identiteetti ja maisema, Suomen 100 vuotta sekä tulevaisuuden teot.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai