Katti Matikainen

Katti Matikainen

Pikku Kakkosesta tuttu kaikkien tuntema hellyttävä konttorikissa Katti Matikainen on Silja Sillanpään itse luoma ja kirjoittama hahmomaailmanmatkaaja, tavoitettavissa tulevaisuudessa työajan ulkopuolella Katin konttorista.

Tiedonjanoinen Katti Matikainen porhaltaa konttoristaan etsimään milloin herukkapensasta, milloin Mummun silmälaseja. Touhukas kissa pyrkii omaan hauskaan tyyliinsä myös parantelemaan säätiedotusta ja makeistehtaan suklaareseptiä ja pelastamaan liito-oravat sukupuutolta.

Katti Matikainen on syntynyt talvella 2001. Naimaton. Kattia yritettiin kouluttaa Matikaisen perheessäja hän oppi kohteliaita puheenparsia. Katti Matikainen on toiminut mm. kalastajana, pelastajana, astronauttina, sirkustaiteilijana, reportterina, sukeltajana, norsunsaattajana, joulutonttuna, asuntoesittelijänä, oppaana, lentäjänä, aikamatkaajana, neuvojana, lukijana, tutkijana ja terapeuttina.

Katti Matikainen on avulias, utelias, kohtelias, omapäinen, kärsimätön, kekseliäs, kiltti, kateellinen (tarvittaessa), reipas, aina valmis, rohkea, pelokas, johtamistaitoinen, äkkipikainen, ymmärtäväinen, itsevarma, päättäväinen.

Katti seikkailuttaa, pitää lukutuokioita ja leikittää lapsia ulkona ja sisällä.

KATTI MATIKAISEN KIRJAMYLLY- Lukeminen on yhteistä leikkiä!
Katti Matikaisen kirjamylly on vuorovaikutteinen esitys, jossa lapsille tutut Katti Matikainen ja Nakkirakki syöttävät kirjamyllyyn uusia kotimaisia lastenkirjoja ja pyöräyttävät ilmoille kirjavinkkausta, ääneenlukua ja tarinaimprovisaatiota. Tarjolla on myös “Älä lue ääneen näin” -vinkkejä lukijoille.

Lastenkirjallisuuden Onnimanni-palkinto Pikku Kakkoselle/ Katti Matikaiselle. Palkintoraati kiittää muun muassa Katti Matikaisen kirjamylly -ohjelmaa.

UUSI SHOW! Katti Matikainen ja Nakkirakki

FAKTANAKKISOPPA:
- 3-10-vuotiaille
- Kesto n. 35 min
- Kirjastoille, päiväkodeille, kouluille, kulttuuritaloihin tai teattereihin
- Katti Matikaisen kissanvillat sukii Silja Sillanpää
- Nakkirakin koirankarvat rapsii Ville Mononen

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Look a like-hahmot
  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai