Klovni Sebastian

  Lasten supersuosikki Sebastian tunnetaan ympäri Suomen. Häneen on saattanut törmätä niin sirkuksissa, laivoilla kuin televisiossakin. Sebastianin esitys on hupaisa sekoitus taikuutta, klovneriaa ja vatsastapuhumista yleisön osallistumista unohtamatta. Näissä esityksissä lapset ovat todellisia tähtiä!

  Sebastianin vilkkaat eläinystävätkin osallistuvat ilonpitoon ja yleisö saa tosissaan miettiä, ovatko ne oikeita vai nukkeja. Hauskuus jatkuu ilmapallotaiteilun parissa… niistä hän voi loihtia mitä vain. Kun kaikilla on hauskaa, aika kuluu liian nopeaan. Kuusivuotiaana alkanut taikuriharrastus veti pikku-Sebastianin mukaansa ja jo 12 vuoden iässä hän uskaltautui yleisön eteen esiintymään.

  18-vuotiaana temppuilusta tuli täysipäiväinen ammatti. Siitä Sebastianin polku johti Sirkus Finlandian leiriin, josta tuli klovnille koti usean vuoden ajaksi. Juuri sirkuksen kansainvälinen ilmapiiri kehitti nuorta esiintyjää. Sebastian on myös vieraillut useissa tv-ohjelmissa Suomessa ja muualla (mm. Kaapelikanavilla, YLE2: Sirkus, MTV3: Ihana aamu, Ruben & Joonas, Nelosen Krisse Show, FST5: Min Morgon sekä Liaoning TV Kiinassa). Ulkomailla Sebastian on esiintynyt Norjan Cirkus Agorassa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa sekä Kiinassa. Ja matka jatkuu edelleen kohti uusia estradeja. Esitystä voidaan muokata tapahtumaan sopivaksi. Lavaakaan ei välttämättä tarvita, sillä esitys voidaan toteuttaa yleisön joukossa kierrellen.

  Kielet

  • Suomi Suomi
  • Venäjä Venäjä
  • Englanti Englanti

  Palvelut

  Avainsanat

  • Sirkus

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai