MisseKissa

  Meillä on ilo ilmoittaa uudesta, raikkaasta, energisestä lasten hahmosta!
  MisseKissan esitykset koostuvat vuorovaikutteisista lauluista ja inspiroivista, iloisista tarinoista.
  Laulut ovat uusia nykyajan mukaisia biisejä räpistä poppiin, esityksissä mukana myös perinteisiä, jo lasten tuntemia laululeikkejä. MisseKissan musiikki on laadukasta ja mukaansa tempaavaa. Kissan kaunis lauluääni ihastuttaa kaiken ikäisiä kuulijoita.

  TARINA
  Jo pentuna MisseKissa innostui musiikista seuratessaan emonsa, Miauskis-kissan vauhdikkaita esityksiä ympäri Suomen. Eräänä päivänä MisseKissa päätti että jonakin päivänä hänestä tulee myös lasten ikioma suosikki. Siispä MisseKissa alkoi hakea omaa tyyliään ja kauneutta ihailevana hän ihastui pinkkiin ja erilaisiin kimalluksiin. Tarkkaavaisena pentuna MisseKissa huomasi, että lasten keskuudessa esiintyi erilaisia ongelmia ja hän päätti ottaa lauluihinsa myös joitakin opetuksia, tietenkin leikin varjolla. Näin kaikki syntyi ja nyt MisseKissa on valmis maailmalle ihan omin tassuin, ilman emon suojelevaa syliä.

  TOIMINTAMALLI
  Esitykset ovat vuorovaikutteisia ja lapset osallistuvat leikkeihin MisseKissan ohjauksella.
  Esitys muokataan tapahtumaan sopivaksi ja MisseKissa huomioi esityksissä tapahtuman/tilaisuuden teeman. Missekissan ohjelma sopii kauppakeskuksiin, festareille, yleisötapahtumiin, päiväkoteihin, kouluihin ja synttäreille.

  ARVOT
  Positiivisuus, välittäminen ja turvallisuus
  MisseKissan hahmon takana on kahden lapsen äiti, Johanna Kuutti. Oman äitinsä Pirjo Kartanon (Miauskis-kissa) ja veljensä Mikko Kartanon (Pelle Positiivi) keikkailua jo vuosia seuranneena hän on päässyt erinomaisesti perille siitä mitä lapset esiintyjältä haluavat. Miauskis-kissana tehdyt tuurauskeikat sytyttivät palon lapsille ja lapsenmielisille esiintymiseen ja tästä lähti ajatus omasta hahmosta. Heti oli selvää että hahmo tulee olemaan kissa. Tuurauskeikoilla saatu lasten luottamus, ihailu ja yleisönn mukaan heittäytyminen vahvistivat MisseKissan syntymisen.

  Palvelut

  Avainsanat

  • Lastenmusiikki

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai