Leena Pyylampi

Leena Pyylampi, laulaja-pianisti, trubaduuri, lauluntekijä on toiminut vapaana ammattimuusikkona vuodesta 1995. Hänen musiikistaan ovat vuosien varrella nauttineet kaiken ikäiset ihmiset hyvin erilaisissa tilaisuuksissa.

Upeaääninen ja ammattitaitoinen, pop, jazz, iskelmä, tanssi, kupletti, musikaalisävelmät. Monipuolinen ja laaja ohjelmisto. Laulukielinä pääosin suomi ja englanti, mutta myös italia, saksa ja ruotsi. Leena suunnittelee ohjelmakokonaisuuden mittatyönä tilaisuuden mukaan, teemaillat, jutut, juonnot, säestykset ja yhteislaulut. Voit kuulla suosikkisävelmäsi tai nauraa hauskoille välispiikeille. Myös Leenan omat laulut ovat valloittaneet monien sydämet niin keikoilla, konserteissa kuin levyillä.
Tunnelmallista ja raikasta, rohkeaa ja perinteistä musiikkiohjelmaa juhliin ja tapahtumiin.
Laulelmakonsertteja: iloa, tunteita ja energiaa
Trubaduuri päiväksi -kokonaisuus sisältää konsertit lapsille, vanhuksille ja aikuisille.


Lapsille: Laulava Pupujussi Lastenlaulujen aikamatkalla. Osallistava konsertti, jossa kuullaan lastenlauluja jokaiselta juhlavuosikymmeneltä. Konsertissa on mukana myös laululeikkejä.
• Alakoululaiset
Koululaulut kajahtavat -konsertti koululauluista 100 vuoden ajalta, mukana yhdessä laulettavia lauluja.
• Vanhukset
Yhdessä iloisesti juhlien -konsertti sisältää iskelmien, kuplettien ja tanssimusiikin helmiä vuosilta 1917–2017, jokaiselta itsenäisyyden vuosikymmeneltä jotakin; yhteislauluina tai esitettyinä lauluina.
• Aikuiset / kaikille vapaa yhteislaulutilaisuus
Parhaita paloja ja rakkaimpia viisuja. Valitut laulut kertovat yhteistyöstä, rakkaudesta, välittämisestä ja Suomen luonnon kauneudesta. Lauluja mukana jokaiselta vuosikymmeneltä.
• Yhdessä-laulelmakonsertti
sisältää Leenan laulelmia elämänilosta, välittämisestä, rakkaudesta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta, sekä kohottavia yhteislauluja teemaan sopien. Yhdessä me rakennamme lempeämmän, suvaitsevamman ja iloisemman Suomen, vanhoja arvoja kunnioittaen.

Trubaduuripäivä on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017

Päivä sisältää neljä akustista konserttia eri ikäisille ihmisille. Pääosassa konserteissa ovat laulut eri vuosikymmeniltä. Tosin mukana on myös tulevaisuuden Suomen konsertti: Yhdessä. Tilaaja voi valita ohjelmista neljä haluamaansa, tai vähemmän, jolloin hinta neuvotellaan erikseen. Valtakunnallisista kriteereistä päivään sopivat: yhdessä laulaminen ja kokeminen, yhteiset hetket, suomalainen identiteetti ja maisema, Suomen 100 vuotta sekä tulevaisuuden teot.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing/ Cocktail musiikki
  • Pop/ Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai