Professori Bluffo

Professori Bluffo on ehkä Suomen monipuolisin viihdyttäjä.

Puuttuuko tilaisuudesta kunnon oluttynnyri? Vai ovimiehen paikalta jättikokoinen sulttaani? Tai miten olisi Ahtisaari vieraana?

Ehkä sittenkin taikashowlle olisi paikkansa juhlassa? Entä orkesteri? Kaikki järjestyy, kun repäisevän hauska Prof. Bluffo pistää vieraisiin vipinää.

Ohjelmisto on joustavasti sovitettavissa kaikenkokoisiin ja -luonteisiin tapahtumiin. Siitä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin - ja tottakai yleisö saa osallistua taikojen tekoon avustajina.


Bluffo´s Band viihdyttää tyylikkäästi tanssimusiikilla tai vaikkapa jazzilla tai lattarisävelmillä. Tarvittaessa musiikki suunnitellaan esim. tietyn teeman ympärille. Ohjelmisto ja show suomen lisäksi englanniksi ja saksaksi.

Prof. Bluffo on monitoimimies - trubaduuri, solisti, huuliharpunsoittaja tai vaikkapa tilaisuuden teemaan sopiva spesiaalihahmo.

Prof. Bluffon sooloesitys on koominen yhden miehen taikashow. Se tarjoaa riemastuttavan verbaalin ilotulituksen. Esityksessä "kiusataan" myös sopivasti vapaaehtoisia avustajia. Esitys sujuu niin ruotsiksi kuin englanniksikin.

Bluffo´s Bierstube Band - aitoa saksalaista olutmusiikkia.

Taikashow koostuu talk-show -osuudesta sekä muutamista illuusiotempuista. Oma avustaja "Taikasisar" kääntää päät... Bluffo on erikoistunut tuottamaan yksilöllisiä ohjelmakokonaisuuksia, joissa esitys perustuu ennalta sovittuun, esim. firman, tuotteen tai teeman ympärille.

Koko perheen sirkuskonsertti on noin tunnin mittainen esitys sirkusaiheisia lauluja, musiikkia, suuria illuusiotemppuja sekä klovneriaa ja sirkusnumeroita. Mukana on aina myös nuoria sirkusalan taitajia sekä 5-miehinen orkesteri. Erikoisuutena aito ja elävä Kalle-Ankka.

Professori Bluffo on ehkä Suomen monipuolisin viihdyttäjä. Taikuri, kymmenien hahmojen erikoismies, muusikko, stand- up koomikko ja kaiken lisäksi vielä professori.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai