Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalle

Riitta ja Ti-Ti Nalleperhe "rytmitassuineen" laulattavat ja leikittävät lapsia sekä lapsenmielisiä mitä moninaisimmissa tapahtumissa ympäri Suomea, kuten konserteissa, messutapahtumissa ja tavarataloissa. Mukana on aina jokin musiikillinen opetus, joka tulee leikinomaisesti esiin esityksen yhteydessä.

Riitta ja Ti-Ti Nalle -perhe

Ti-Ti Nalle brändi on yli 30 vuotta seikkaillut suomalaisten lapsiperheiden keskuudessa.


Riitta loi Nalleperheen opiskellessaan Sibelius-Akatemiassa musiikin varhaiskasvattajaksi ja pohjatyötä tehtiin vuosia YLE:n Pikku Kakkosessa. Tuon jälkeen Riitalla ja nalleilla on ollut MTV:llä oma tv-sarja sekä myös vahvaa yhteistyötä Elisa Viihteen ja Elisa Viihde Viaplayssa.


Riitta ja Ti-Ti Nalle perheineen konsertoivat valtakunnallisesti Suomen suurimmissa konserttisaleissa, laivaristeilyillä, messuilla, tavarataloissa yms. Myös aivan uutena yhteistyönä on aloitettu musiikkiteatteriesitykset Tampereella. Keväästä 2020 alkaen Riitta ja Nalleperhe ovat alkaneet tuottaa omia streamauksia, joita voi tilata Ti-Ti Nallen omien sivujen kautta.


Ti-Ti Nallen omalla Youtube-kanavalla on tällä hetkellä yli 50 miljoonaa katselukertaa sekä Riitta on viime vuosien aikana saanut kirjoittaa ensimmäisiä satukirjojaan, jotka nyt keväällä 2021 tehtiin Otavan kanssa äänikirjoiksi. Äänitteitä ja tallenteita on myyty tällä hetkellä yli miljoona kappaletta.


Esiintymiset räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan! Koko yleisö saa olla mukana interaktiivisissa konserteissa. Musiikin varhaiskasvattajana, Riitta sisällyttää kokonaisuuksiin pedagogista arvomaailmaa. Riitta onkin saanut kunniamaininnan Musiikin Varhaiskasvattajat ry:ltä pitkäaikaisesta työstään musiikin varhaiskasvatuksen alueella. Esityksiä aina tilanteen mukaan, esitykset voidaan tilaajan niin halutessa jakaa myös kahteen tai useampaan osaan riippuen esityspaikasta. Esimerkiksi konsertin (Riitta ja koko Nalleperhe) kesto on n. 45 min., jonka jälkeen Nalleperheen jäsenet jäävät halittaviksi ja Riitta jakaa nimikirjoituksia. Oma äänentoisto mukana.

Vaihtoehtoina:

- Riitta, Ti-Ti Nalle & Tau Nalle
- Riitta, Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Äitinalle ja Isänalle
- Riitta, Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Äitinalle, Isänalle
Isoäitinalle ja Isoisänalle

Esityksiä aina tilanteen mukaan, esitykset voidaan tilaajan niin halutessa jakaa myös kahteen tai useampaan osaan riippuen esityspaikasta. Esimerkiksi konsertin (Riitta ja koko Nalleperhe) kesto on n. 45 min., jonka jälkeen Nalleperheen jäsenet jäävät halittaviksi ja Riitta jakaa nimikirjoituksia. Oma äänentoisto mukana.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai